Will Smith selger spansk tv-show i USA

Flere amerikanske tv-stasjoner viser interesse for det spanske tv-showet El Hormiguero, som den amerikanske skuespilleren Will Smith har kjøpt rettighetene til. Nyheten ble offentliggjort under tv-messen Natpe (National Association of tv programs in the USA) i Miami nylig, der Jorge Salvador deltok, direktør for programnmets produsent 7 y Acción. Han hevder at Will Smith, som har vært gjest i programmet tre ganger, ble imponert over konseptet allerede første gang han så det.

Tekst: Bente Puig

– Når Will Smith kom som gjest aller første gang, spurte han om El Hormiguero fantes i USA. Han ble overrasket over at det ikke fantes. Når han kom som gjest for andre gang fortsatte vi å diskutere mulighetene for en amerikansk utgave av El Hormiguero, hvorav Will Smith satte oss i kontakt med sin amerikanske produsent, uttaler Salvador som avslører at Will Smith arbeider tett med produsentene av El Hormiguero for å selge konseptet til amerikanske tv-stasjoner. Flere stasjoner skal ha vist interesse, deriblant CBS og NBC.

Trenger du leiebil? Garantert billigst

– Foreløpig er vi i en screening prosess med tv-stasjonene, og på utkikk etter en amerikansk utgave av programlederen Pablo Moto, uttaler direktøren. El Hormiguero er det eneste talkshowet på spansk tv som fenger et så vidt publikum, hvor barn, foreldre og besteforeldre utgjør seermassen til en ny genre «familie-talk-show». – Jeg tror ikke det finnes noe annet tv-show som samler hele den spanske familien, sier Salvador.

Konseptet er solgt til andre land i Latin-Amerika som Ecuador, Panama, Colombia, Venezuela og Uruguay, der El Hormiguero sendes i samme stil som i Spania.

Forruten Will Smith, har flere Hollywoodstjerner besøkt El Hormiguero i Spania, deriblant Mel Gibson, Adam Sandler, Tom Cruise, Antonio Banderas, Denzel Washington og Charlize Theron.

– 95% av gjestene forelsker seg helt i konseptet, sier Salvador, -prøven på det er at Will Smith har kommet tre ganger, Tom Cruise har lovet å komme tre ganger, Denzel Washington har kommet to ganger….de fleste kommer flere ganger, og det er et godt tegn. Noen kommer fordi de har blitt forespurt av kolleger. For eksempel så var det Mel Gibson som anbefalte Adam Sandler å komme, og det er jo fantastisk, sier Salvador.
Leave a Reply

Your email address will not be published.