Vueling har startet flygninger Oslo – Barcelona

Spanske Vueling har startet flyvningene på sin nye rute mellom Oslo og Barcelona. Selskapet flyr allerede mellom Stavanger og Barcelona, og utvider nå i Norge med fire ukentlige avganger mellom Oslo Lufthavn og Barcelona. I tillegg åpnes det også en sommerrute fra Bergen.

Tekst/Foto: Costanytt

Vueling vil iløpet av sommersesongen tilby mer enn 72.000 billetter på sine tre ruter mellom Norge og Spania. Takket være Vuelings direkteforbindelse vil det bli lettere og mer praktisk å reise fra Oslo til den verdensberømte kultur-, mat- og turistmagneten Barcelona. Billetter mellom Oslo og Barcelona kan nå kjøpes fra 640 kroner en vei, inkludert avgifter, via vanlige salgskanaler som vueling.com, reisebyråer og turoperatører, mobilapper og mobilportalen mvueling.com.

Leiebil Spania – Garantert billigst

– Barcelona er en populaer by å reise til, og dette tror vi kan bli et populært tilbud til reiselystne nordmenn, sier pressesjef Vegar Gystad. – Oslo Lufthavn ønsker å markere seg sterkere som en skandinavisk hub, og da er det viktig å utvikle rutetilbudet til attraktive reisemål rundt om i verden. Derfor er vi veldig fornøyd med at Vueling nå satser
friskt på Oslo Lufthavn, avslutter Gystad.
Leave a Reply

Your email address will not be published.