Visste ikke navnet på statsminister kone – nektet spansk statsborgerskap

Senegaleseren Magou Ndoye har bodd og jobbet ti år i Spania og Almeria. Forrige uke søkte han om å bli spansk statsborger. Han snakker spansk flytende og er ellers godt integrert i nærmiljøet, skriver Vikingposten.

Tekst: Costanytt

Men Ndoye strøk på testen regionsmyndighetene i Andalucia gjennomfører. Han visste ikke navnet på kona til Spanias tidligere statsminister Jose Louis Rodriguez Zapatero. Dette mener myndighetene er et spørsmål man bør vite svaret på hvis man er spanjol.

Leiebil Spania – Garantert billigst
Hotell Spania – Søk etter hotell i Spania
Bolig Spania – Søk etter bolig i Spania

Det er i hvert fall ingen tvil om at Ndoye kommer til å huske navnet på Sonsoles Espinosa, som er kona til Zapatero, i resten av sitt liv. Han betalte 600 euro for å gå opp til testen man må gjennom for å bli spansk statsborger.

Denne artikkelen er levert av Costanytt. En e-postavis for Skandinavere på Costa del sol.
CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler