Visningsreiser til Costa Blanca

Visningsreiser til Costa Blanca er populært som aldri før, og i den forbindelse har vi fått noen gode tips fra eiendomsmegler Blanca International som tilbyr visningsturer, om deres erfaringer med salg og formidling av boliger til nordmenn på Costa Blanca kysten i Spania.

Selv om man kan se på boliger på Costa Blanca på de ulike boligportalene som f.eks Finn.no, vil man aldri få den samme følelsen som når man faktisk går igjennom boligen og ser med dine egne øyne hva som ikke kom med på bildene. Det er veldig få som kjøper den boligen de har sett på internett, de kjøper noe tilsvarende som de har besøkt i Spania, og som passer dem bedre. Det handler om å se, oppleve, og føle seg frem til drømmeboligen på Costa Blanca.

Hva er visningsreiser til Costa Blanca?

En visningsreise er en reise til Costa Blanca som er hel eller delfinansiert av en eiendomsmegler eller boligutvikler, med det formålet å finne den perfekte boligen for deg og din familie på Costa Blanca. Enten du selv skal flytte til Costa Blanca, finne en feriebolig til familien, eller en investeringsbolig for utleie. Uansett formål vil en visningsreise være den beste måten å finne en bolig på Costa Blanca.

Visningsreiser er en trygg og effektive måte å finne drømmeboligen på Costa Blanca. Du vil jobbe tett med en eiendomsmegler som kjenner området ut og inn, og de vil ha 100% fokus på deg og dine 
ønsker gjennom hele oppholdet. Du vil bli kjent med ulike områder og tjenestetilbud, samt se på boliger som passer dine kriterer.

Fordeler med visningsreiser til Costa Blanca

Det er flere fordeler med å reise på visningsreiser til Costa Blanca, her tar vi for oss noen av dem. Den helt klart største fordelen er at man forholder seg til en megler, og han/hun tar seg av alt det praktiske med å arrangere visninger, kontakt med andre meglere, og ikke minst gir deg råd og veiledning om de ulike områdene, og viser deg boligene du kunne tenke deg
å se.

  • Visningsturer er en flott anledning til få sett et bredt utvalg av både nye og brukte eiendommer i løpet av kort tid.
  • Innen du reiser fra Norge, har vi sammen funnet ut hvilke type bolig du vil ha, budsjett, område, og andre kriterier, og når du er kommet ned til Spania vil vi ha klar en godt utvalg av boliger som passer deg og din familie.
  • Blanca International samarbeider med et bredt nettverk av eiendomsmeglere, og boligutbyggere, og kan vise deg så å si enhver eiendom som er til salgs på Costa Blanca.
  • Våre eiendomsmeglere snakker hele syv språk, og kjenner eiendomsmarkedet på Costa Blanca bedre enn noen. Du forholder deg til en megler, og han/hun vil ordne alt det praktiske rundt visninger, og kontakt med andre eiendomsselskaper.
  • Så snart du har funnet din eiendom, kan du være trygg på at vi tar oss av alt papirarbeidet. Med over 15 års erfaring pa Costa Blanca i Spania, er vi en av de mest anbefalte eiendomsmeglere.

Blanca International arrangerer visningsturer til Costa blanca kontinuerlig. Du velger selv nar du vil reise ned, og hvor mange dager du ønsker å bli, men vi anbefaler at du setter av minimum 3 til 5 dager til visningstur med oss. Du bestiller og betaler din flybillett selv. Vi bestiller og betaler hotell for deg og en eventuell partner i 3-4 dager. Du blir selvsagt hentet og brakt til flyplassen av oss.

Våre visningsturer er kjent for å være avslappende og rolige, uten kjøpepress, og dere får rikelig med egentid.

Se mer bolig relatert stoff om Spania

Leave a Reply

Your email address will not be published.