Villajoyosa – Støtt gamlebyen siste butikk

Et levende liv i Villajoyosas vakre og originale gamleby er avhengig av at noen ”normale” byfunksjoner opprettholdes. I dag er det bare en dagligvarebutikk tilbake – la oss ta vare på den!

Tekst/Foto: Middelhavetsperle.com

Den lille handelsboden til Mari Luz ligger i Costereta nr. 12, på hjørnet av Calle Mayor (veien ned fra Kirkeplassen). Her får du vann, mineralvann, øl, vin, ost, skinke, kaffe, hermetikk osv. Alle behov dekkes ikke, men til et daglig supplement er butikken god å ha i naboskapet.

Leiebil Villajoyosa – Garantert billigst
Hotell Spania – Søk etter hotell i Spania
Bolig Spania – Søk etter bolig i Spania

Gjør det til en vane å stikke innom, selv om det bare gjelder en løk til middagen eller en is til barnebarnet. Alle monner drar. Kan ikke vi skandinaver gjøre det til en hjertesak?

Denne artikkelen er levert av bloggen Middelhavetsperle.com.
CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler