Villajoyosa – Nytt prosjekt for Helsereiser

Den 19 februar går startskuddet for nok et helsetilbud på Costa Blanca. Ballesol har innledet et samarbeid med Fysiakos, Smil og Haga Nor og vil tilby fem stjerners behandling ved stranden i «La Cala».

TEKST OG FOTO: BENTE PUIG

Den 19.februar inviterer Oscar Nombela Olmo, Kjartan Solvang-Nielsen og Miriam Kristiansen til vernissasje i det nye annlegget som ligger ved «La Cala» i Villajoyosa. Stedet kalles også «La Cala de Finestrat». Ballesol er et femstjerners senior resort (55+) som åpnet høsten 2010.
– Vi ønsker et samarbeid med skandinaver både om ferie og behandlingbiten, men også om den ene av de fem blokkene som inneholder et pleiehjem, forteller direktør Oscar som liker best å bli tiltalt med fornavn.
– Derfor ansetter vi nå en del norsk personale.

Leiebil Villajoyosa – Garantert billigst

Fysiakos og Miriam får flott plassering i toppetasjen og vi bygger et nytt treningsstudio på en av de ti takterrassene. Hotellet har en unik beliggenhet i første linje mot den idylliske stranden som er omkranset av restauranter og butikker. I gaten utenfor er det marked to ganger i uken og bak hotellet ligger det kilometer på kilometer med skog, strand og små fjell med mange stier å vandre på.
– Tanken er å selge til grupper og enkeltpersoner som ønsker behandling kombinert med sol og ferie. Vi vil også ha en del leiligheter til langtidsopphold, smiler Oscar som er fornøyd med samarbeidet med Kjartan Solvang-Nielsen fra Smil som blant annet representerer Haga Nor på kysten. Haga Nor på sin side satser tungt på helseprosjektet og jobber med å få frem et nytt konsept som skal lanseres den 19.februar.

Jeg har invitert en svensk musiker med band som skal spille på åpningen, det blir en liten mini messe der hvor samarbeidspartnere kan stille ut og vise hva vi sammen kan tilby, forteller Oscar.
– Det blir også satt opp buss fra Albir og Alfaz del Pi i samarbeid med blant annet den norske klubben.

Ballesol har gått tungt inn i dette, en kjede med 46 sentre og over 7500 senger i hele Spania. Allerede er det innledet samtaler med en lang rekke norske kommuner om et fremtidig samarbeide på mange plan.

Bussen går fra Den norske klubben kl.11.30 og kjører i rute derfra for å plukke opp de som ønsker å ta det nye femstjerners tilbudet i nærmere øyesyn.
2 thoughts on “Villajoyosa – Nytt prosjekt for Helsereiser

Leave a Reply

Your email address will not be published.