Villaitana Wellness Golf & Business Resort

Lyst på en minnerik helg med spa, luksus og relax? Eller frister det med golf? Da er Villaitana stedet for deg.

Tekst: Bente Puig

Resorten er bygget over temaene golf og Costa Blancas arkitektoniske perler. Emblematiske fasader fra Valenciaregionen ligger rundt resortens Plaza Real. Her finner vi blant annet tro kopi av kirken i Altea og rådhuset i Concentaina. Hvert bygg med eget forklarende skilt utenfor, som forteller byggets opprinnelige historie etc. Med andre ord kan man legge ut på tur og lære om regionens mest emblematiske steder, uten å fysiske bevege seg utenfor resortens gjerder. Komplekset består av i at 25 bygninger Villaitana Wellness Golf & Business Resort består av to hoteller; Gran Hotel Villaitana og Hotel Villaitana, side om side, kun adskilt av Plaza Real. Hotellene er i kategorien luksushoteller, og har 4 og 5 stjerner. Det er den spanske arkitekten Andrés Piñeiro som har bygget anlegget, og reprodusert bygningene som er så typiske for Costa Blanca. Han har skapt idyll, piktoreske plasser og kosehjørner som naturlig ramme for en romantisk helg.

Trenger du leiebil? Garantert billigst

Er du golfinteressert, vil anleggets to baner garantert falle i smak. Det er den verdenskjente Jack Nicklaus som har designet de to 18-hulls banene Villa Levante og Villa Poniente. Nicklaus er nummer en i verden innen design av golfbaner, og har 275 baner verden over i sin portefølje. Minst 57 av hans baner figurerer blant de 100 beste baner i verden. Uansett handicap, vil en her kunne nyte en runde golf. Nå kan du også øve på svingen ved anleggets driving range.

Under opphold på anlegget, står de kulinariske opplevelsene i kø. Anlegget har i alt åtte serveringssteder med alt fra enkel tapas til deilige risretter på Restaurante Indigo. Og alt servert med nydelig vin fra stedets egen bodega. Her er det også mulig å kjøpe med seg vin hjem.

Som et luksushotell seg hør og bør, finnes også en egen spa-avdeling. På det 1.200 m² store spa-anlegget kan man velge og vrake i behandlinger. En har full tilgang til basseng, massasje, massasjebad, solarium, treningssal og avslapningsavdeling der det serveres juice og te. Behandlingene ved spa-avdelingen kan tilrettelegges etter gjestens egne ønsker, alltid under profesjonell veiledning.Hva med full kroppsbehandling med brunt sukker og leire fra Dødehavet, aromaterapi eller en forfriskende ansiktsbehandling med alger? Alt er mulig ved Villaitana Wellness Golf & Business Resort i Finestrat. Ditt ønske er deres utfordring!
Leave a Reply

Your email address will not be published.