Villa La Pedrera – En unik mulighet til salgs på Costa Blanca

Villa La Pedrera er en vakker herregård som ligger ved bredden av det krystallklare vannet La Pedrera i Orihuela på Costa Blanca. Panoramautsikten er helt fantastisk, og selve huset er designet slik at det føles som en naturlig forlengelse av uteområdet. Boligen ligger meget flott til på en 25000 m² stor tomt. Høye hvelvede tak og takbjelker møter glassvegger og fyller det åpne konsepthuset med naturlig lys.

Hvert rom har en fantastisk utsikt over det vakre landskapet. Enten du nyter horchata ved en peis i vintersalongen i de kjøligere månedene, eller nipper til cocktailer på en av de mange terrassene i sommersalongen, med utsikt over bassenget og innsjøen, er hver utsikt fascinerende.

Mulighetene denne luksuriøse eiendommen gir er mange og varierte. Villa la Pedrera er et fabelaktig luksushus, eller en overdådig utleieeiendom, hvor mange berømte mennesker har oppholdt seg. Huset har sjenerøse proporsjoner med plass til omfattende innkvartering, noe som også gjør det egnet som et overdådig selskapslokale. Den som er så heldig å bo på Villa la Pedrera vil utvilsomt bli forelsket i denne juvelen av et hus, og vil aldri ønske å forlate det.

Video Villa la PedreraKlikk her for hele salgsannonsen

Villa La Pedrera en bærekraftig livsstil

Villa La Pedrera er et eksempel på moderne luksus og økologisk harmoni. Her er det brukt elegante naturmaterialer over alt, noe som knytter de indre rommene til den fantastiske utsikten over det omkringliggende landskapet. Villaen er også selvbærende, den er i stand til å generere sin egen vind- og solenergi. Med fjernkontroll er disse funksjonene mulig å regulere gjennom full integrering av smartenheter.

Fasiliteter

Villa La Pedrera kan skryte av et stort utvalg fasiliteter, alt fra et innholdsrikt vaskerom til det romslige, lydisolerte dansestudioet og den fullt utstyrte gymsalen med klimaanlegg, oppvarming, speil fra gulv til tak og en profesjonell standard. Det fjærende gulvet I gymsalen gjør at du får maksimalt utbytte av treningen og velvære i ditt nye hjem, når som helst på året. Andre fasiliteter inkluderer privat parkering, et rekreasjonsbasseng, et eget privat amfiteater med plass til opptil 750 gjester og overnatting på stedet.

Se alle bilder fra Villa La Pedrera

Utsiden

Utsiden av eiendommen er utformet etter de høyeste standarder, med fantastisk innovativ arkitektur, mest tydelig er de skarpe kantede taklinjene og den omfattende bruken av glasspanel for å dra full nytte av den fantastiske utsikten. Den ytre terrassen på eiendommen inneholder 3 lagdelte svømmebassenger, designet for å ta imot en rekke gjester og aktiviteter.

Det øverste bassenget måler 11m x 4m, og er perfekt for en svømmetur om morgenen eller generell avslapning. En avsats på 4 meter forbinder det øverste bassenget med det største av de tre, et basseng på 15 x 10 meter på en terrasse nedenfor, komplett med et 4 meter stupebrett, og det er egen trampoline! Det mindre, grunne tredje bassenget ligger for seg selv, slik at mindre barn får plass til å leke trygt unna dypt vann og de voksne som oppholder seg i de to andre bassengene. I tillegg er det et enormt, luksuriøst boblebad med plass til 10 til 12 gjester, samt et fullt utstyrt utekjøkken og barområde, perfekt for uteservering sammen med venner og familie.

Villa La Pedrera Idyllisk beliggenhet

Villa La Pedrera ligger ved det rolige vannet i La Pedrera -innsjøen og de nærliggende Escalona -fjellene, og har en fantastisk utsikt over begge deler. Virkelig et syn å se. Videre tilbyr Villa La Pedrera en uberørt, velstelt og frodig hage som sikrer fullstendig ro, ledsaget av et eget fiskeområde. Området rundt villaen omfatter staller og friområder som er fullt REGA -lisensiert, slik at eieren har plass til opptil 10 hester

Vil du se Villa La Pedrera?

Hvis du vil se Villa La Pedrera eller trenger mer informasjon, vennligst fyll ut kontaktskjemaet, så vil agenten kontakte deg. Du kan finne en video -villa -tur og til og med ta en 360 ° virtuell omvisning i eiendommen nedenfor.
Last ned brosjyre for Villa La Pedrera

Egenskaper

600 kvm boareal | 2,5 hektar tomt | 4 komplette bad 2 halve | 3 basseng | Jacuzzi | Miljøvennlig | Husstyringssystem | Lydsystem | Gulvvarme | Stall for hester | Treningsstudio og dansestudio |

Soverom: 5
Bad: 4
Avstand til stranden: 20 km
Avstand til Alicante flyplass: 40 min (62 km)
Avstand til Murcia flyplass: 53 min (59 km)
Avstand til Valencia lufthavn: 2 timer (224 km)
Avstand til golfbane: 16,7 km

Leave a Reply

Your email address will not be published.