Vil øke minstelønnen i Spania med 0,6 prosent

Arbeidsdepartementet, med Fátima Báñez som leder, foreslår å øke minstelønnen med 0,6% i 2013 til 645,30 euro. Minstelønnen forble ujustert i 2012 på 641,40 euro per måned.

Tekst: Bente Puig

Lederen mener at en slik økning står i samspill med de nye forhandlingene for perioden 2012-2014 som ble inngått mellom arbeiderorganisasjoner og arbeidsdepartementet i januar i fjor. De mener at avtalen i seg selv vil bidra til å øke konkurransen og skape tillit på det internasjonale markedet.

Trenger du leiebil? Garantert billigst

De mener også at en lønnsøkning er en naturlig følge av avtalen og dagens økonomiske situasjonen, for å øke handel og skape arbeidsplasser.


CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler