Vikingposten

Vikingposten så dagens lys i år 2000, og har siden vokst til å bli Spania antatt største norske publikasjon. Hovedkontoret til Vikingposten ligger i Torrevieja, men har også et avdelingskontor i Alfaz del Pi. Vikingposten kommer ut hver uke, og har et opplag på over 30000 eksemplarer. Avisen distribueres helt fra La Manga i sør til Altea i nord. Vikingposten er eneste norske avis med tilholdssted i Spania som kommer ut ukentlig på Costa Blanca.

Spaniaavisen er Vikingpostens Internett-satsing. Spaniaavisen gir deg daglige nyheter og reportasjer for skandinaver i Spania. På Spaniaavisen.no kan du 24 timer i døgnet lese oppdaterte nyheter fra det som skjer i Spania. Spaniaavisen har lenge vært kjent for å være først ute med lokale nyheter på internett. På internett kan du laste ned fullverdig versjon av papirutgaven Vikingposten som PDF.

Siste nytt om Spania fra VikingpostenKontaktinformasjon Vikingposten:
Telefon: (+34) 966 708 140
Telefax: (+34) 966 708 141
Epost: red@vikingposten.no
Internett: www.vikingposten.no

Redaktør Vikingposten: Terje Aspdahl, tlf. (+34) 630 971 455
Nyhetsleder Vikingposten: Leif Kverneland tlf. (+34) 670 566 558
Markedssjef Vikingposten: Jeanette Pettersson (+34) 667 640 552

CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler