«Vi må slutte å redde bankene»

Presidenten i Partido Popular (PP) i Madrid, Esperanza Aguirre, mener at bankene ikke bør reddes. «Vi må la bankenen gå konkurs.

Tekst: Bente Puig

Å redde dem er ikke løsningen på krisen». Uttalelsen ble gjort under et møte i forbindelse med et internasjonalt seminar i Rosario i Argentina med 200 oppmøtte publikummere. «Vi løser ikke krisen ved å regulere finansmarkedet, eller redde banker med offentlige penger. Det som må til er et kutt i avgifter, og bedre vilkår og sikkerhet for nye prosjekter». Hun hadde også klare synspunkter på byrokratiet og korrupsjonen. «Byrokratiet gir grobunn for korrupsjon, frekkhet og mindre frihet».

Leiebil Spania – Garantert billigst
Hotell Spania – Søk etter hotell i Spania
Bolig Spania – Søk etter bolig i Spania

Aguirre benyttet samtidig anledningen til å beskylde PSOE for å ha dyttet de økonomiske problemene over på PP-regjeringen. Hun uttrykker at tidligere statsminister José Luís Rodríguez Zapatero inntok lederstolen med et Spania i god økonomisk vekst, og en ryddig økonomi, og at han forlot stolen i 2011 med et Spania på konkursens rand. «Zapatero gjorde alt motsatt. Han overtok ledelsen med et land i vekst og med god økonomi, og etterlot seg det nærmest i konkurs». Aguirre var på reise i Brasil frem til 12. april i forbindelse med Fun-dación Libertad´s seminar «America latina».
CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler