VertiGo i Benidorm er verdens høyeste kapselvannsklie

Vannparken Aqualandia i Benidorm har innviet sin nye “VertiGo”, verdens høyeste kapselvannsklie med et fall på 33 meter. Et titalls heltemodige satte utfor på innvielsesdagen. Her oppnås en fast på i overkant av 100 km/t.

Tekst: Bente Puig

Ledelsen i parken hevder at vannsklien er den høyeste i Europa og den høyeste kapselvannsklien i verden. Sjef for redninngmannskapet i parken, David Ruíz, sier at man blir ført til sklien i en lukket og gjennomsiktig kapsel. Når kapselen står riktig plassert i forhold til sklien, åpnes gulvet og nedfarten begynner.

Video av VertiGo


Leiebil Benidorm – Garantert billigst

CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler