Verdens beste restaurant er spansk

El Celler de Can Roca er akkurat kåret til verdens beste restaurant. Den ligger i Girona og blir drevet av de tre brødrene Joan, Josep og Jordi Roca. Restauranten har selvsagt også tre stjerner hos Michelin.

Tekst: Costanytt

I fjor ble El Celler de Can Roca nummer to på denne prestisjetunge listen og i 2011 var de nummer fire. Tidligere var El Bulli i Catalunya verdens beste restaurant, men for to år siden bestemte eieren Ferran Adria å stenge stedet sitt.

Leiebil Spania – Garantert billigst

På samme liste fikk to andre restauranter fra Spania også plass blant de ti beste, Begge to ligger i Euskadi og heter Mugaritz og Arzak. De fikk henholdsvis fjerde og åttende plass.
CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler