Veldedighets 4×4-rute for Emaús

På grunn av den økonomiske situasjonen i Spania, har myndighetene sluttet å gi penger til Emaúsorganisasjonen. Den offentlige økonomiske støtten har rett og slett opphørt. Sosialarbeidere og andre ansatte på hjemmene har ikke fått lønn på flere måneder. Hos Emaús mangler det nå penger til å dekke grunnleggende behov som strøm, mat og drikke.

Tekst: Bente Puig

Spanske barn kan ikke gå på skolen uten skolebøker, og til babyene er det nesten ikke bleier, og det mangler morsmelkstillegg. Derfor arrangeres det en veldedighetsrute med firehjulstrekkere gjennom den spanske fjellheimen til inntekt for barnehjemmet. Arrangementet vil hjelpe Emaús til å fortsette driften og slippe å stenge dørene, noe som antagelig ville føre til at barna rett og slett kan mangle tak over hodet allerede i år.

Leiebil Spania – Garantert billigst

4×4-España organiserer en eventyrlig tur i området rundt La Nucia. Har du lyst til å nyte spanske fjell og villmarkslandskap på en helt spesiell måte, og samtidig støtte Emaús sine barnehjem? Da må du melde deg på fort!
Søndag 2. juni kl. 09:30 står det en rekke luksuriøse 4×4 og venter på deltakerne ved idrettsanlegget i La Nucia, klare for dette spennende veldedighets-arrangementet. Fra avreisestedet går turen – med korte pauser – på stort sett «grønne» stier gjennom de spanske fjellene, med nydelig utsikt. Der er enkelte elveleier og klatring opp bratte bakker på veien.

I Relleu blir det en smakfull lunsj med ekte indonesisk sateh som forrett, på ett av Emaús sine barnehjem for barn opptil 8 år. Lunsjen er inkludert i deltakeravgiften på 40€. Medlemmene i 4×4-España tilbyr sitt samarbeid og sine biler som en gavmild gest til dette initiativet. Arrangørene vet naturligvis at noen av deltagerne ikke er vant til offroadutfordringer, så her unngås de bratteste løypene. Turen er utfordrende, men veldig «kundevennlig».

Det vil være donasjons-billetter å få kjøpt sammen med deltagerbilletten. Du kan også gjerne gi din donasjon gjennom bank til: AVSN, med kommentar « 4×4», IBAN: ES91 0019 0327 17 4010032481, BIC: DEUTESBB eller gjennom din spansk konto: 0019.0327.17.4010032481.

Har du lyst til å høre mer om veldedighetsarrangementet, dagens situasjon hos Emaús eller se hvor inntektene fra arrangementet går? Ring Peter: 687 601 036 eller send en mail til pp@deduno.com

Billettsalg hos:
Bistro Something Else in Albir: 637 189 558
The Bed Centre i Calpe:
www.thebedcentre.com: 65836814. og Annemieke Appeldoorn, 686 739 563.
Leave a Reply

Your email address will not be published.