Vannparker og badeland på Costa del Sol

Vannparker og badeland på Costa del Sol Ikke noe er bedre enn å kjøle seg ned i en av Costa del Sol`s badeland og vannparker når solen steker som verst. Vi skal i denne oversikten ta for oss de beste badeparkene på Costa del Sol, som vil gi en flott opplevelse for hele familien i sommer.

Med en gjennomsnittstemperatur på 22 grader har Costa del Sol Europas beste klima. Om senhøsten, vinteren og tidlig på våren er det her du finner de høyeste temperaturene og her solen skinner mest. Om sommeren er det ikke fullt så hett som det kan være innerst i Middelhavet. Det er derfor ikke rart at det var like sør for Malaga, i Torremolinos at masseturismen startet på 1950-tallet. Costa de Sol er dermed et av Europas “lengstkomne” ferieområder, ved siden av Kanariøyene og Mallorca. Den største internasjonale flyplassen er Malaga, Spania tredje største. Rundt en million bor her inkludert nærmere 300.000 turister. Costa del Sol har et privilegert klima med milde vintrer og varme somrer, du kan nyte 330 soldager i året.

Bli med i Facebook Gruppen: Vi som trives på Costa del Sol

Vannparker og badeland Costa del Sol

Parque Acuatico Mijas

Parque Acuatico Mijas Costa del Sol
Parque Acuatico Mijas er en morsom vannpark med 5 store attraksjoner, samt et bølgebasseng, lekeplass, innsjø basseng, jacuzzi og et minigolfområde. Parque Acuatico er et flott sted å kjøle seg ned på en varm dag når solen steker som verst. Mijas Aquatic Park tilbyr attraksjoner som Kamikaze, Adventure River, og Labyrinth, som er sikker vinner for eldre barn, mens Kiddie og Lizard Island passer for yngre barn. Denne vannparken tilbyr også en klatrevegg, minigolf, bar, selvbetjent restaurant, gavebutikk, massasjetjenester og en scene for konserter.

Parque Acuatico – Badepark
Beliggenhet: Mijas
Telefon: 952 460 404
Nettside: www.aquamijas.com

Aquavelis

Aquavelis Badeland Costa del Sol
En av de største vannparkene på Costa del Sol ligger i Torre del Mar. Det er 21 forskjellige aktiviteter og rusjebaner å velge mellom, inkludert noen superraske (en 80 meter høy ). For ikke å glemme bølgebassenget og lagunen.

Aquavelis – Badeland
Beliggenhet: Ved Velez Malaga
Telefon: +34 952 542 758
Nettside: www.aquavelis.comAquapark Internacional

Aquapark Internacional Costa del Sol
Nesten vegg i vegg med krokodilleparken ligger Aquapark. Her finnes et stort utvalg vannsklier, kjempelange rør og vannsklier. Til sammen 17 attraksjoner og dermed noe for de fleste aldre. I tillegg kan du svømme sammen med en ekte og tam sel. Aquapark Torremolinos er det største badeland på Costa del Sol. Den ligger 30 minutter fra Marbella og tilbyr underholdning for alle aldre. Små kan leke i Mini Parken mens de eldre barna vil elske å ha et løp ned Crazy Race eller gå frem og tilbake på Boomerang. Parken har også en minigolf bane på stedet samt noen restauranter, skap og stoler til leie mot en ekstra kostnad.

Aquapark Internacional – Største badeland på Costa del Sol
Beliggenhet: Ved Torremolinos.
Telefon: +34 952 388 888.
Nettside: www.aqualand.es

5 Tips og regler for opphold i vannparker og badeland

1. Alt opphold i anleggende skjer på eget ansvar
2. Naken kroppsvask før man går i badeanlegget er påbudt
3. Badetøy under opphold er påbudt i anlegget. Småbarn må benytte badebleie.
4. Ta av klokker, smykker o.l.
5. Barn under 10 år, samt barn som ikke er svømmedyktige skal være under kontinuerlig oppsyn av foreldre/foresatte.

Helt til slutt har vi tatt med en vannpark litt utenom det vanlige som passer for litt større barn og voksne. De finnes flere langs Costa del Sol kysten. Det er tre helt nye badeparker i Fuengirola, ut over de allerede tre eksisterende i Marbella og Estepona.

Costa Water Park i Fuengirola

Costa Water Park Costa del Sol
Costa Water Park er en oppblåsbar, flytende badepark! Utrolig morsomt og gir garanti for latter for hele familien. Det vannbårne badelandet ligger cirka 70 meter fra land på relativt dypt vann, så det er en fordel hvis man i det minste kan svømme sånn noenlunde. Noen av parkene har plassert små pontonger på vei ut til vannparken, slik at man kan hvile seg litt underveis. Når man først er ute på badeparken gjelder det om å komme banen rundt ved hjelp av å springe, klatre, kravle, gli og rutsje rundt på de ulike aktivitetene.

Åpningstider: Mai, juni og september klokken 11-19. Juli og august klokken 11-20.
Billettpriser: 10 euro per time eller dagspass 25 euro. Billetter kjøpes i boden på stranden foran hinderløypa.

Kontaktinformasjon Costa Water Park
Adresse: De tre hinderløypene i Fuengirola finnes vest for havnen i Los Boliches og på Carvajal-stranden. Se kart på hjemmesiden.
Epost: info@costawaterpark.com
Nettside: www.Costawaterpark.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.