Vannparken i Terra Natura Murcia

Vannparken i Terra Natura i Murcia åpnet dørene 26. mai med nye sklier og moro.

Tekst: Bente Puig

Her har store og små hele 30 000 kvadratmeter å boltre seg på. Man kommer først inn i Zanzibar-området med sklier, bassenger for voksne, barnebasseng og en elv med sterk strøm som fører deg nedover elven. De mest vågale kan prøve seg på sklier som Hidrotubo, Giant Slide, Speed Hole, Black Hole og Kamikaze som er en sklie med fritt fall.

Trenger du leiebil? Garantert billigst

Parken deles mellom Prison Island og Grave Island. Prison Island har et slott med diverse vannstråler for total relax. Grave Island er mer for barna med barnebasseng og sklier for barna. Parken er åpen frem til 11. september.
CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler