Værmelding Nerja

Værvarsel Nerja i Spania. Når man skal ut på tur vil man gjerne ha fint vær. Det er ikke alltid like lett å planlegge solskinn og høye temperaturer, da er det greit å vite hva man kan forvente seg, og se en værmelding for Nerja i Spania. Vi skal her ta for oss alt du trenger vite om været i Nerja.

Nerja er omgitt av de imponerende fjellene Sierra Almijara og Tejeda, som gir stor beskyttelse mot kald luft og regn fra nord, med den ekstra fordelen av varm luft fra det afrikanske kontinentet, som gir et svært temperert klima. Nærliggende Torrox er kjent for å ha det beste klimaet i Europa, men Nerja er sikkert ikke langt bak, og det gjør det til et flott sted å besøke når som helst på året. Nerja som tilhører Malaga provinsen i den andalusiske regionen i Sør-Spania. har gjennomsnittlig 300 soldager om året, og normalt er rundt to tredjedeler av disse helt skyfrie.

Vi viser også de antatte daglige høye og lave temperaturer og sjansene for regn. Med en månedlig visning av været, gir det deg en god indikasjon på hvordan været er for hver måned i året i Nerja, inkludert tall for temperatur, nedbør, vann og solskinn.

Værmelding i Nerja

Værvarsel
Nerja

Været i NerjaMeteovista.no Alltid ditt vær


Det er alltid best å sjekke været i Nerja før du reiser dit. Detaljert værmelding inkludert, temperatur, vind, luftfuktighet, og mye mere for alle byene i Spania. Trykk på Metrovista logoen over for å skifte by eller se langtidsvarsel for Nerja. Du finner og en oversikt over de mest populære byene og områdene i Spania nederst i denne oversikten.

Spansk værmelding Nerja

Eltiempo.es er en Spansk nettside som spesialiser seg på værmelding og værvarsel i Nerja i Spania. Der kan du få oppdatert informasjon over været på over 25.000 destinasjoner i Spania, samt oversikt over 200.000 steder på verdensbasis. El Tiempo regnes som den mest sikre og og nøyaktige aktøren i Spania, og er tilgjengelig via internet, og mobilversjoner for (iPhones, iPads), Android og Windows Phone), noe som letter tilgang til meteorologisk informasjon når som helst uansett hvor du er. Eltiempo.es pålitelige informasjon kommer fra nasjonale og internasjonale kilder. Eltiempo.es nettsiden er også tilgjengelig på engelsk. Klikk her for engelsk versjon

Klima og været i Nerja

Bildet folk flest har av Nerja`s klima, har tradisjonelt vært en blå himmel og sol, mens det i virkeligheten er like variert som landets geografi. Minst fem forskjellige klimasoner karakterisere det spanske klimaet på grunn av den iberiske halvøya sin posisjon mellom tropiske (varme) og polare (kald) vindstrømmer. Det lokalt genererte kontinentale klimaet dekker mesteparten av halvøya Spania, og påvirker de sentrale slettene og tilstøtende fjellene i øst og sør.

Klimaet i Spania skiller seg fra resten av Europa. Med Atlanterhavet i vest og Middelhavet i øst og en rekke fjellrekker på kryss og tvers er klimaforholdene i Spania svært kompliserte. Som i resten av Europa er vinteren den våteste tiden av året, særlig på nordkysten hvor det kan regne ganske kraftig. *Enkelte dager kan det komme snø på det *lavereliggjande platået i sør, inkludert Madrid, mens de nordlige områdene oftere får snø. Bevegelser en seg opp i fjellrekkene i nord kan en få nokså mye snø i løpet av vinteren. De indre områdene kan få nokså kjølige forhold om vinteren, særlig i forbindelse med vind, mens temperaturen langs kysten sjelden går under 0 °C. Les mer om klimaet og været i Spania

Video om været og klima i SpaniaVærkart Spania

Værkart for Spania
Værmelding Nerja


Destinasjoner for værmelding i Spania

Værmelding SpaniaAlicanteAlteaAlbirAlfaz del PiBarcelonaBenidormBenalmadenaCalpeCosta BlancaCosta del SolDeniaEsteponaFuengirolaJaveaGran CanariaLa MangaMadridMalagaMallorcaMarbellaMorairaMijasMurciaNerjaPuerto BanusTorreviejaTorre del MarTorremolinosValenciaVillajoyosa

Leave a Reply

Your email address will not be published.