Værmelding Mijas

Værvarsel Mijas i Spania. Når man skal ut på tur vil man gjerne ha fint vær. Det er ikke alltid like lett å planlegge solskinn og høye temperaturer, da er det greit å vite hva man kan forvente seg, og se en værmelding for Mijas i Spania. Vi skal her ta for oss alt du trenger vite om været i Mijas.

Klimaet i Mijas i Malaga provinsen er påvirket av en kombinasjon av beliggenhet ved sjøen og fjellene som omgir den. Tatt i betraktning de mer enn 300 soldager i året og veldig behagelige temperaturer, er dette reisemålet egnet for de som liker å komme solen og ønsker å unnslippe de kalde vintre i nord. Faktisk, her kan du også nyte en øl og tapas på en terrasse i løpet av vinteren. Sommerperioden er fra mars til oktober, med mange soltimer og ingen eller lite nedbør. Temperaturene er selvfølgelig den høyeste i juli og august. En liten sjøbris gjør varmen utholdelig.

Vi viser også de antatte daglige høye og lave temperaturer og sjansene for regn. Med en månedlig visning av været, gir det deg en god indikasjon på hvordan været er for hver måned i året i Mijas, inkludert tall for temperatur, nedbør, vann og solskinn.

Værmelding i Mijas

Værvarsel
Mijas

Været i MijasMeteovista.no Alltid ditt vær


Det er alltid best å sjekke været i Mijas før du reiser dit. Detaljert værmelding inkludert, temperatur, vind, luftfuktighet, og mye mere for alle byene i Spania. Trykk på Metrovista logoen over for å skifte by eller se langtidsvarsel for Mijas. Du finner og en oversikt over de mest populære byene og områdene i Spania nederst i denne oversikten.

Spansk værmelding Mijas

Eltiempo.es er en Spansk nettside som spesialiser seg på værmelding og værvarsel i Mijas i Spania. Der kan du få oppdatert informasjon over været på over 25.000 destinasjoner i Spania, samt oversikt over 200.000 steder på verdensbasis. El Tiempo regnes som den mest sikre og og nøyaktige aktøren i Spania, og er tilgjengelig via internet, og mobilversjoner for (iPhones, iPads), Android og Windows Phone), noe som letter tilgang til meteorologisk informasjon når som helst uansett hvor du er. Eltiempo.es pålitelige informasjon kommer fra nasjonale og internasjonale kilder. Eltiempo.es nettsiden er også tilgjengelig på engelsk. Klikk her for engelsk versjon

Klima og været i Mijas

Bildet folk flest har av Mijas klima, har tradisjonelt vært en blå himmel og sol, mens det i virkeligheten er like variert som landets geografi. Minst fem forskjellige klimasoner karakterisere det spanske klimaet på grunn av den iberiske halvøya sin posisjon mellom tropiske (varme) og polare (kald) vindstrømmer. Det lokalt genererte kontinentale klimaet dekker mesteparten av halvøya Spania, og påvirker de sentrale slettene og tilstøtende fjellene i øst og sør.

Klimaet i Spania skiller seg fra resten av Europa. Med Atlanterhavet i vest og Middelhavet i øst og en rekke fjellrekker på kryss og tvers er klimaforholdene i Spania svært kompliserte. Som i resten av Europa er vinteren den våteste tiden av året, særlig på nordkysten hvor det kan regne ganske kraftig. *Enkelte dager kan det komme snø på det *lavereliggjande platået i sør, inkludert Madrid, mens de nordlige områdene oftere får snø. Bevegelser en seg opp i fjellrekkene i nord kan en få nokså mye snø i løpet av vinteren. De indre områdene kan få nokså kjølige forhold om vinteren, særlig i forbindelse med vind, mens temperaturen langs kysten sjelden går under 0 °C. Les mer om klimaet og været i Spania

Video om været og klima i SpaniaVærkart Spania

Værkart for Spania
Værmelding Mijas


Destinasjoner for værmelding i Spania

Værmelding SpaniaAlicanteAlteaAlbirAlfaz del PiBarcelonaBenidormBenalmadenaCalpeCosta BlancaCosta del SolDeniaEsteponaFuengirolaJaveaGran CanariaLa MangaMadridMalagaMallorcaMarbellaMorairaMijasMurciaNerjaPuerto BanusTorreviejaTorre del MarTorremolinosValenciaVillajoyosa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *