Utstilling i betong

7. april åpnet en ny utendørs utstilling ved Fundación Klein-Schreuder i Alfaz del Pi. Utstillingen er åpen hver søndag frem til 12. mai, eller etter avtale.

Tekst: Bente Puig

Det er den chilenske Antonio Imbernon som stiller ut sine verker i betong. Han bruker konsekvent dette materialet fordi han mener at skulpturene ikke behøver mye detaljer. Han eksperimenterer stadig med nye former og farger.

Leiebil Spania – Garantert billigst
Hotell Spania – Søk etter hotell i Spania
Bolig Spania – Søk etter bolig i Spania

Antonio Imbernon ble født i Santiago de Chile i 1953. Han er sønn av en spansk kunstnerfamilie som flyktet til Chile fra Francos regime i Spania. Imbernon studerte kunst i Puerto Rico. For mer informasjon se:
www.imberarte.worldpress.com
CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler