Unike reiseopplevelser i Spania

Det som nesten alle har til felles når de drar på ferie, er at de gjerne vil oppleve noe helt spesielt. Vi nordmenn er spesielt glad i å dra til Spania, og her kan du lese om unike steder du kan reise til i Spania, som du kanskje ikke har tenkt på før. 

Kombiner avslapning og spenning på reisen 

Det er mange steder i Spania du kan velge å dra hvis du vil komme litt utenfor turistløypa, men hvis du mot all formodning skulle trenge en pause fra familien, finnes det også andre ting du kan gjøre. Man trenger jo også å slappe av når man er på ferie. Hvis du vil koble litt av og gjøre avslapningstiden mer spennende, kan du for eksempel spille Live Casino. Det er mange måter å få adrenalinet i gang på, og dette er en av dem. På den måten kan du få det beste av begge verdener når du reiser rundt i Spania, både spenning, avslapning og opplevelse. Dere kan for eksempel spille Live Roulette som en morsom, felles kveldsaktivitet over en flaske rødvin i godt selskap. Det finnes altså mange muligheter for å gjøre Spaniaturen litt morsommere. 

Kom utenfor turistløypa 

Det mange søker etter når de reiser til en kjent feriedestinasjon, er å komme litt utenfor turistløypa og oppleve noe mer autentisk enn bare det vanlige. Hvis du gjerne vil kombinere ferien med å holde deg litt i form, finnes det for eksempel fantastiske gåturer på Costa Blanca som kan bidra til å gi deg litt mer mosjon på ferien og gjøre den til en opplevelse for livet. 

Det er ikke bare mosjon og turer til det mer idylliske landet i Spania som gjelder. Vi nordmenn elsker storbyreiser, og også der vil vi gjerne unngå å havne i turistfella. For eksempel kan man finne det hemmelige Barcelona i stedet for å snuble inn i de samme turistfellene gang på gang på Ramblaen. Det finnes mange uoppdagede skatter hvis man har lyst til å omgås med de lokale og oppleve noe mer autentisk enn bare det som er konstruert for uvitende turister. 

Barcelona er den perfekte byen for storbyreise fordi du faktisk også kan gjøre litt andre ting. Byen kan nemlig også by på både sjø og fjell med taubane, og det er således ikke bare en destinasjon for fantastisk kunst, mat og shopping, men muligheten for å kombinere flere typer opplevelser. Dette er derfor også en by som egner seg å reise til for småbarnsfamilier som gjerne vil tilfredsstille flere behov – man kan både spise, oppleve og bade! 

Oppdag skjulte perler 

Å finne en gjemt perle når man er på reise er et viktig mål for mange. Det er blitt mer og mer populært de siste årene og reise for matopplevelser i seg selv, og den tiden da nordmenn bare bestilte hamburger og pommes fritter på ferie, er forbi. Nå jakter vi etter den autentiske matopplevelsen og muligheten for å kunne spise noe vi ikke kan få hjemme. Det er med andre ord mange skjulte perler å oppleve, ikke bare når det kommer til opplevelser, men også med mat. 

Tilfredsstill din indre ‘foodie’ 

Begrepet ‘foodie’ er blitt utrolig populært. Dette er en som er mer enn normalt interessert i god mat og eksotiske matopplevelser. Dette har også sneket seg inn hos oss nordmenn, og Spania er faktisk en utmerket destinasjon for ‘foodies’. For eksempel lå en av verdens beste restauranter, El Bulli, lenge i Catalonia. Spania har mye å by på utover tapas og paella når det kommer til gode matopplevelser. Veien er forholdsvis kort til Spania, men det er utrolig mye å oppleve hvis man har lyst til å komme litt utenfor turistløypa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *