Konkurranse

I de neste ukene fremover kjører vi en ny konkurranse hvor spørsmålene handler om steder, severdigheter, opplevelser og arrangementer i Spania. Svaret på konkurransen vil du som oftest finne under nyheter og i artikler som tidligere er publisert på Spania24.no. Lykke til!

Konkurranse for Uke 37 og 38 i 2018

Ukenskonkurranse1-2

Spørsmål: En av Real Madrid`s beste spillere Cristiano Ronaldo, har forlatt klubben til fordel for en italiensk storhet. Hva heter den nye klubben til superstjernen fra Portugal?

Vinn en Selvoppblåsende SengDenne ukes premie er levert av nettbutikken Xelith.com. Perfekt for å slappe komfortabelt av på dager på fjellet, når du er på camping, på stranden, i bassenget, utendørsfestivaler, osv. Den er også perfekt som en sofa eller en ekstra seng.

Svaret ditt sender du inn ved å bruke skjemaet under. Fyll inn navn, epost og svaret ditt i kommentarfeltet. Det riktige svaret og vinner av konkurransen vil bli annonsert på denne siden. Ikke glem å dele konkurransen med dine venner og kjente. Tusen takk for hjelpen og lykke til!

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Emne

Melding


Vinner av konkurransen vil bli annonsert her mandag 24.September 2018, og vinneren vil motta en bekreftelse pr epost.

Har du et produkt eller tjeneste du vil gi bort for deltakelse i ukens konkurranse på Spania24.no. Ta kontakt pr epost post(a)spania24.no

Bli medlem av Facebook Gruppene

Vi som trives på Costa Blanca
Vi som trives på Costa del Sol

Vilkår for deltakelse i konkurransen

Denne konkurransen er på ingen måte sponset, støttet eller administrert av Facebook. Du oppgir din informasjon til Spania24.no, og ikke til Facebook. Informasjonen du oppgir vil kun benyttes til å trekke vinnere og slettes i etterkant. Ved å delta i konkurransen bekrefter du at du er fylt 18 år (krav i hht. Facebooks Promotion Guidelines). Vi har ikke kapasitet til å dobbeltsjekke deltakernes alder ved trekning av vinnere. Vinnerne av konkurransene vil bli varslet på oppgitt epostadresse. Premien blir sendt til vinner pr epost eller post. Premien kan ikke tas ut som gavekort eller kontanter.


Takk for at du deler