Tyskland og Spania har flest utlendinger

Spania og Tyskland er de EU-landene som huser flest utenlandske innbyggere. Spania har henholdsvis 5,7 millioner utelandske borgere, mens Tyskland har 7,2 millioner.

Tekst: Bente Puig

Totalt har EU 33,3 millioner utenlandske borgere. Begge landene huser også flest utenlandske EU-borgere: Spania 2,3 millioner og Tyskland 2,6 millioner. Dette er høye tall i seg selv, men sett i forhold til innbyggertallet kommer Tyskland og Spania langt ned på listen.

For eksempel i Luxembourg er antallet utenlandske borgere kun 220 000, men dette utgjør 43% av det totale innbyggertallet i landet. Etterfulgt av Kypros med 20%, Lettland med 17%, Estonia med 16% og Spania med 12%. Antallet utenlandske EU-borgere i andre EU-land fordeler seg slik: Kypros huser 13%, Belgia 7%, Irland 7%, Spania 5% og Østerike 4%.

CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler