Treff Revma Rockerne hver torsdag på Frivillighetssentralen

Hver torsdag frem til jul flytter Revma Rockerne, også kalt Alfaz del Pi Revmatikerforening, inn hos Frivillighetssentralen i Alfaz, som et ledd i bli mer tilgjengelige for alle som ønsker å vite mer om revmatisme og hva Norsk Revmatikerforbund tilbyr.

Tekst: Bente Puig

Revmatisk sykdom og muskel- og skjelettplager er vår tids største folkesykdom. I følge statistisk sentralbyrå har en av fire nordmenn en sykdom relatert til muskel- og skjelettsystemet. Omtrent 300 000 nordmenn har en revmatisk diagnose.

Vi er mange som har funnet veien til Spania for kortere eller lengre perioder. Revma Rockerne ønsker å være med på å skape aktivitet, økt sykdomsmestring, bedre livsskvalitet og glede for alle som sliter med muskel- og skjelletplager i dette området av Spania.

Trenger du leiebil? Garantert billigst

Som et prøveprosjekt tilbyr vi nå flere aktiviteter på Frivillighetssentralen og håper mange vil ta seg tid til å stikke innom for en prat eller til en av våre aktiviteter.

Torsdag 12.00 – 14.00 Rådgivningstjeneste rettet mot mennesker med plager i muskel- og skjellett systemet. Vi inviterer alle til å stikke innom for en prat.

14.00 – 15.00 Innføring i hva mindfulness/oppmerksomt nærvær er, med praktisk trening med Åse Henriksen utdannet mindfulness instruktør/Livsstyrketrener ved Diakonhjemmest Høgskole

17.00 – ca 18.00 Innføring i hva mindfulness/oppmerksomt
nærvær er, med praktisk trening med Åse Henriksen utdannet mindfulness instruktør/Livsstyrketrener ved Diakonhjemmest Høgskole

18.00 – Strikketreff, Revma Rockerne har garn og oppskrifter til engler og nisser. Dette får våre medlemmer gratis, mens ikke medlemmer betaler for materiellet (selvkost). Har du ditt eget strikketøy, ta det gjerne med.

Vi ønsker alle velkommen også du som ikke vil strikke, men som ønsker seg en prat.


CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler