Tjene penger på blogg? – Vi har testet TradeTracker

Ønsker du å tjene penger på din blogg eller nettside? Da bør du lese videre. Vi har testet TradeTracker Norway, og erfaringene er så langt veldig gode.

Affiliate marketing er en form for markedsføring der nettbaserte butikker og forretninger belønner samarbeidspartnere som skaffer dem besøkende eller kunder. Som affiliate vil du dermed få provisjon når noen handler i en nettbutikk etter at de har klikket på en annonse eller lenke på nettstedet ditt.

Som affiliate hos TradeTracker Norway får du tilgang til over 100 kampanjer som kan gi deg en hyggelig ekstrainntekt. Alt fra nettbutikker innen merkevareklær og smykker til økonomiske produkter og medlemskap hos kjente bokklubber. Du finner garantert en eller flere kampanjer som passer profilen og lesergruppen på nettsiden din.

Provisjonen varierer for hver kampanje, men du kan for eksempel tjene 1200 kroner pr forbrukslån du formidler og ca 800 kroner pr kredittkort. TradeTracker stiller med alt du trenger av bannere, innhold og lenker, slik at det er enkelt for deg å komme i gang.

Hos TradeTracker får du en egen konto der du til enhver tid kan se hvor mye penger du har tjent, hvor mange som har klikket på reklamene og lenkene og annen relevant statistikk. TradeTracker tar seg også av alle avtaler med tilbyderne og alt det praktiske rundt provisjonsutbetalingene.

Gratis registrering hos Tradetracker

Det er helt gratis å være affiliate hos TradeTracker, og du står fritt til å velge de kampanjene som du tror passer best på din nettside. Du er heller ikke forpliktet til å bedrive noen form for markedsføring dersom du ikke finner noen av kampanjene interessante.

Slik kommer du igang med TradeTracker:

1. TradeTracker Norway helt gratis.
2. Velg kampanjene du ønsker å kjøre.
3. Plassere annonser/lenkene på nettstedet ditt.
4. Tjen penger når dine lesere handler via annonsene/lenkene.
5. Få utbetalt provisjon fra TradeTracker.

Her kan du lese TradeTracker Norway.

Lykke til!

Leave a Reply

Your email address will not be published.