Tips til innendørs aktiviteter når det regner i Spania

Det er ikke noe verre enn å komme på en familieferie til Spania, bare for å oppleve at det pøser ned i dagesvis! For dem som eier bolig i Spania, ønsker seg gjerne litt regn etter en en lang solskinsdag, men det er det siste du ønsker for gjestene dine som kommer på ferie!

Så hva kan du gjøre for å holde gjestene fornøyde og underholdt når det er dårlig vær? Her er det noen ideer for å sørge for at gjestene dine har en fantastisk ferie, uansett værforhold.

#1 Spill og leker

Å ha et godt utvalg av leker i ferieboligen din for å holde barna underholdt, vil være gull verdt det på en regnfull dag. Du trenger ikke å bruke en formue på de nyeste lekene da mye er til salgs i bruktvare butikker. Tenk på bøker, leker, spill. Bare vær sikker på at du bare kjøper kvalitetsprodukter og rengjør dem grundig og sjekk dem alle for feil før bruk.

Tenk på innendørs aktiviteter for hele familien som ikke er tv-spill eller
casino på nett norsk. Puslespill, fargebøker, spørrekonkurranser og regneark for å holde de små underholdt – og husk et utvalg av anstendige bøker for mor og far å nyte i fred og ro.

#2 Shopping

Shopping passer perfekt innendørs aktivitet når det regner ute. I Spania finnes det mange kjøpesentre i og rundt de store byene. En del av opplevelsen er reisen til og fra kjopesenteret. Har man ikke tilgang til bil, går det direktebusser noe som barna synes er gøy, og noen steder går det også tog.

#3 Besøk et museum

Nyt en fascinerende kulturopplevelse innendørs! Over hele Spania finner man forskjellige museer å utforske, og du kan enkelt tilbringe en hel regnfull dag i Spania på en eller flere. Se oversikt over museer i Spania

Regntiden i Spania regnes generelt for å være om våren i løpet av månedene mars og april, og deretter igjen i høst / høst fra oktober og november. Vanligvis regner det bare i 1 eller 2 dager, men Spania kan også få regnperioder som kan vare i noen dager..

Om sommeren er det vanligvis tørt, men noen ganger om sommeren bygger det varme været opp og vi får en dag med stormer og kraftig nedbør.

Leave a Reply

Your email address will not be published.