Tips til å gjøre boligkjøpet ditt i Spania så enkelt som mulig

Å kjøpe eiendom i Spania blir på mange måter sett på som vanskelig fra mange hold, men det behøver det ikke å være. Her får man en liten oversikt over hva som skal til for å gjennomføre en trygg handel.

Finn din samarbeidspartner
Det første man må gjøre er å finne en pålitelig samarbeidspartner som kan hjelpe deg med kjøp av din drømmebolig. Det å kjøpe bolig i Spania kan være vanskelig hvis man prøver på egenhånd og eller kommer i kontakt med personer som gjerne ikke er der for å sørge for at du får din drømmebolig i Spania. Det er masse boliger å finne, i mange tilfeller kan det hende at den boligen som passer best for deg gjerne ikke ligger ute på nettsidene enda. La din samarbeidspartner hjelpe deg å gjøre handelen så enkel og trygg som mulig for deg.

Velg din bolig
Det å velge bolig er et viktig valg, finner man ikke det man søker selv, la eiendomsmegleren din hjelpe deg å finne ditt feriehus som passer dine kriterier. Når valget av bolig er gjort, er det viktig å sjekke at alt vedrørende boligen er i orden, slik at man vet at det er trygt å gjennomføre en handel. Din eiendomsmegler hjelper deg ved å hente ut alt av dokumentasjon vedrørende ditt objekt for å påse at handelen er trygg.

Gjennomføre handel
Prosessen for kjøp av bolig i Spania er som følger:

– Finn en eiendom som passer deg.
– Verifikasjon av den juridiske renhet av eiendommen.
– Åpne en bankkonto.
– Signeringen av den foreløpige kontrakten (contrato de Arras).
– Fremvisning av N.I.E nummer.
– Signeringen av salgskontrakten hos Notaria.
– Betaling av skatter.
– Registrering av eiendom i navnet til kjøperen.

La din eiendomsmegler hjelpe deg å gjøre prosessen så enkel og trygg som mulig. capicor.no kjenner prosessen og vet hva som skal til for å sørge for at du får akkurat den boligen som passer best for deg.One thought on “Tips til å gjøre boligkjøpet ditt i Spania så enkelt som mulig

  • December 4, 2013 at 3:48 pm
    Permalink

    Kjøpsprosessen for eiendom i Spania er svært oversiktlig. Det er for tiden rekordbillig å kjøpe bolig i Spania og boligprisene har falt rundt 50% siden 2007 ifølge den spanske nasjonal banken. Nordmenn som drømmer om feriebolig i utlander har nå en gylden mulighet til å gjøre et boligkupp i solrike Spania. Ved å besøke denne nettsiden kan du finne en steg-for-steg over over kjøpsprosessen i Spania. http://almerinor.com/wp/?page_id=1297

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *