Tips til å gjøre boligkjøpet ditt i Spania så enkelt som mulig

Å kjøpe eiendom i Spania blir på mange måter sett på som vanskelig fra mange hold, men det behøver det ikke å være. Her får man en liten oversikt over hva som skal til for å gjennomføre en trygg handel.

Finn din samarbeidspartner
Det første man må gjøre er å finne en pålitelig samarbeidspartner som kan hjelpe deg med kjøp av din drømmebolig. Det å kjøpe bolig i Spania kan være vanskelig hvis man prøver på egenhånd og eller kommer i kontakt med personer som gjerne ikke er der for å sørge for at du får din drømmebolig i Spania. Det er masse boliger å finne, i mange tilfeller kan det hende at den boligen som passer best for deg gjerne ikke ligger ute på nettsidene enda. La din samarbeidspartner hjelpe deg å gjøre handelen så enkel og trygg som mulig for deg.

Velg din bolig
Det å velge bolig er et viktig valg, finner man ikke det man søker selv, la eiendomsmegleren din hjelpe deg å finne ditt feriehus som passer dine kriterier. Når valget av bolig er gjort, er det viktig å sjekke at alt vedrørende boligen er i orden, slik at man vet at det er trygt å gjennomføre en handel. Din eiendomsmegler hjelper deg ved å hente ut alt av dokumentasjon vedrørende ditt objekt for å påse at handelen er trygg.

Gjennomføre handel
Prosessen for kjøp av bolig i Spania er som følger:

– Finn en eiendom som passer deg.
– Verifikasjon av den juridiske renhet av eiendommen.
– Åpne en bankkonto.
– Signeringen av den foreløpige kontrakten (contrato de Arras).
– Fremvisning av N.I.E nummer.
– Signeringen av salgskontrakten hos Notaria.
– Betaling av skatter.
– Registrering av eiendom i navnet til kjøperen.

La din eiendomsmegler hjelpe deg å gjøre prosessen så enkel og trygg som mulig. capicor.no kjenner prosessen og vet hva som skal til for å sørge for at du får akkurat den boligen som passer best for deg.CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler