Tennisstjerne fnyser av spansk dopingdom

Tirsdag ble hjernen bak dopingskandalen under Operasjon Puerto, Eufemiano Fuentes, dømt til ett års fengsel for brudd på folkehelseloven i Spania. Det ble samtidig besluttet av retten at de 211 beslaglagte blodposene fra 35 ulike utøvere skal destrueres og ikke overleveres til det internasjonale antidopingbyrået Wada.

Tekst: Costanytt

Den avgjørelsen har hevet en del øyenbryn i idrettsverdenen. Blodposene skal stamme fra utøvere fra idretter som sykkel, fotball, tennis og friidrett. Den britiske tennisstjernen Andy Murray fnyser av det hele på sin Twitter-konto.
– Operasjon Puertosaken er en eneste stor vits, meldte Murray.

Leiebil Spania – Garantert billigst
CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler