Telefonica kjøper tysk mobilselskap

Det spanske telefonselskapet Telefonica har inngått avtale med det hollandske telefonselskapet KPN om kjøp av deres tyske filial E-Plus for 4,14 milliarder euro. Operasjonen gjøres via Telefonicas tyske avdeling, og har en total prislapp på 5 milliarder hvis man regner med KPNs 17,6% i det nye selskapet som skal dannes etter oppkjøpet, der Telefonica er hovedaksjonær med 65%.

Tekst: Bente Puig

Det nye selskapet Telefonica Alemaña vil ha en kundemasse på 43 millioner, og en årlig omsetning på 8,6 milliarder euro, nest største mobiloperatør. Oppkjøpet forventes å gjøres i løpet av første halvdel av 2014.

Leiebil Spania – Garantert billigst

CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler