Superkvartett til Benidorm Palace

Mandag 28. november kan den norske kolonien på Costa Blanca få oppleve noe helt spesielt, nemlig fire av Norges beste stand-up komikere på samme scene. Disse fire, Jonas Rønning, Christer Torjussen, Knut Lystad og Tom Mathisen vil opptre på noe som de kaller “Latter i Palasset”. Her presenterer vi kunsterne:

Jonas Rønning har hele 17 år bak seg i underholdningsbransjen, og blir betegnet som en av landets mest populære standupkomikere. Alltid treffsikker, tilbakelent, stødig, og ikke minst, morsom. Han ble berømt som komiker etter at han satte opp showet Stand Up & Go på Smuget i Oslo i 1997. Tidligere jobbet han blant annet som utegående reporter i NRK , syslet med lokalrevy og fikk etterhvert et rykte som en av landets første, gode standupkomikere. Det betyr også at han ikke lider av mangel på jobber. I mange år har han blant annet frontet landets største og mest kritikerroste forestilling, Sommerrevyen på Hønefoss, som både tekstforfatter og skuespiller.

Christer Torjussen er utdannet tekstforfatter. Dette har han selvsagt hatt god nytte av som standupkomiker. Han mottok Komiprisen i 2007 i som beste stand-up artist, Stå opp-prisen i 2004 og Årets skjemtegauk i 2005. Torjussen er kjent fra klubbscener som Latter, Josefine og Prøverøret i Oslo. Han har også vaert oppvarmer for store utenlandske komikere som Eddie Izzard og Pablo Fransisco. Siden han startet i 1999 har han turnert Norge rundt med sine show og høstet mange godord for sin ærlige og treffsikre humor. Av andre meritter nevner vi at han har vært programleder for “Fear Factor” på TV3, samt deltager i den andre sesongen av “Skal vi danse” på TV2.

Knut Lystad trenger vel ingen introduksjon, så kjent som han er fra diverse TV-opptredener i Norge, enten i rollen som Roms Dal, i “Brødrene Dal”, eller som en av tre i komiserien KLM. Han var også med i TV-serien “Karl & Co” på TV 2 som den uforglemmelige Ulf Rasch Ludvigsen, der han spiller Karls «beste» venn. Han fikk vel fortjent komiprisen 2007. Knut Lystad startet karrieren i NRK Radio sammen med Lars Mjøen i 1970-årene med programseriene “Bare et lite øreblikk” og “Bedre sent enn alvor”. Han har også gitt ut to bøker.

Tom Mathisen, stjerne fra crazygruppen Prima Vera sammen med Herodes Falsk og Jahn Teigen, er også et svært kjent komikerfjes i Norge. Han har opptrådt i Spania før, blant annet på Sol y Luna i Alfaz sammen med Herodes Falsk. Tom Mathisen ble først kjent som bassist i visegruppa Snu. Han har arbeidet i en årrekke med Trond Kirkevaag ,Knut Lystad og Lars Mjøen, ( bl.a. Brødrene Dal, der han hadde fortellerstemmen ) – og ikke minst med Øivind Blunck som pionerer på å lage reklamekassetter for næringslivet som solgte hundretusener.

Trenger du leiebil? Garantert billigst

Vi gleder oss til å se hva denne gjengen kan prestere sammen. Og husk: Dette showet vil holdes i Benidorm Palace
mandag 28. november. Har du sans for standupkomikk, kan du ikke la denne sjansen gå fra deg.

Leave a Reply

Your email address will not be published.