Strømprisen økte mest i Spania

Spania er ett av de landene der strømprisene har steget mest i EU. Det siste året har strømmen steget med 9% i Spania, i følge statistikker fra Eurostat. Spania har nå en av EUs høyeste strømpriser.

Tekst: Bente Puig

Det har vært oppgang i prisene også på Kypros (21%), Ungarn (2%) og Finland (1%), mens Danmark og Portugal ligger på samme nivå som før. I Sverige gikk strømprisen ned 5%. Eurostat har sett på gassprisene i forhold til handlekraft i hvert land, og melder at Spania i så måte er blant de dyreste på gass, etterfulgt av Bulgaria, Hellas, Portugal og Ungarn. I andre enden av listen ligger Luxembourg, Storbritania, Rumania, Frankrike og Irland.

Leiebil Spania
CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler