Stort internasjonalt veldedighetsmarket på el Cisne i Benidorm

Søndag 23 september går det andre internasjonale markedet av stabelen i el Cisne, loppemarkedet ved innkjøringen til Benidorm fra Altea. Her blir det både Bar BQ 2 barer, levende musikk og en kjempepaella. Det hele ruller fra kl. 10 til kl. 15.

Men dette blir ikke bare et salgsmarket! Nei, – her kommer representanter fra de fleste organisasjonene som utfører hjelpearbeid på Costa Blanca. Du får derfor et innblikk i hvilke faciliteter som her er tilstede for å hjelpe residenter fra alle nasjoner. Og dette markedet vil også gi disse organisasjonene en sjangse til å få litt mere penger i kassa. Noe som trengs i disse ulvetider.

Leiebil Benidorm – Garantert billigst

Pamela Dawson Tasker, som står for dette markedet sammen med Steve Ashley, sier til Aktuelt Spania at de i år har fått med radiostasjonene og den internasjonale pressen pluss at de har plakater og flyveblader. Vi regner med et stort innrykk og el Cisne er velkjent blandt de fleste nasjonene her på Costa Blanca, sier Pamela.

For mere informasjon kan du kontakte
Pamela Dawson Tasker på pdawson802t@cv.gva.es
eller Steve Ashley på steveinaltea@gmail.com

Ha en hyggelig markedsdag med et godt formål!Denne artikkelen har tidligere blitt publisert i Aktuelt Spania 2012

CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler