Stor boligauksjon i Murcia

I dagens kriserammede boligmarked i Spania, finner utbyggere nye måter å selge boligene på. Ved Golf Resort Hacienda del Álamo i Murcia auksjonerer de nå bort 50 boliger i det eksklusive golfkomplekset.

Tekst: Bente Puig

Det er det amerikanske auksjonshuset Kennedy Wilson som er hyret inn til oppdraget. Kennedy Wil¬son er et internasjonalt konsern stiftet i 1977, med hovedkontor i Beverly Hills i California (USA). De har 23 kontoret i USA, Storbritania, Irland og Japan. De har spesialisert seg på boliger, bolig¬service og boligauksjoner. 20. oktober skal 50 boliger i Hacienda del Álamo, like ved Murcias nye flyplass Corvera, under hammeren.

Neste år skal også hurtigtoget mellom Murcia og Madrid være ferdig. Dette er 50 eksklusive 2 til 4 roms leiligheter på opptil 173 kvadrat¬meter, alle fullt utstyrt og de fleste med boblebad. Utropsprisen er 33 000 euro for boliger på opptil 173 kvadratmeter som før har kostet 372 000 euro. Gol¬fresorten består av regionens lengste 18 hulls golfbane designet av Dave Thomas.

Den fem-stjerners golfbanen har Casa Club Restaurant og Café Bar med fantastisk utsikt over golfbanen. Her finnes også BBQ område og leke¬område for de minste. I tillegg finnes en sportsklubb for fotball, rugby, gress bowling, tennis og padel tennis. I for¬kant av auksjonen er det visning av leilighetene hver dag mellom kl. 11 og kl. 18 etter avtale på telefon: 968 157 267.

Selve auksjonen finner sted på Ho¬tel Mercure Thalasia Costa de Murcia, 20 oktober kl. 13.00. Deltakere bes å møte opp senest kl. 12.00. For å kunne by må man før 15. oktober ha fyllt ut og levert inn auksjons-skjema som kan lastes ned på www.auctionmurciagolf.com. Via denne siden kan man også delta online på auksjonen. For mer in¬formasjon, send mail til mvermehren@grupoalbion.net el. erovira@grupoal¬bion.net, eller ring: 91 531 23 88. Det tilbys 100% finansiering fra Catalunya Banc. Se nettside for mer informasjon.

Er du glad i sol, varme, golf og vakre omgivelser, kan dette være ditt livs sjanse. Murcia er den regionen i Spania med flest soltimer, hele 3000 soltimer i året, og en gjennomsnitts temperatur på 20 grader.

CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler