Stor boligauksjon i Murcia

I dagens kriserammede boligmarked i Spania, finner utbyggere nye måter å selge boligene på. Ved Golf Resort Hacienda del Álamo i Murcia auksjonerer de nå bort 50 boliger i det eksklusive golfkomplekset.

Tekst: Bente Puig

Det er det amerikanske auksjonshuset Kennedy Wilson som er hyret inn til oppdraget. Kennedy Wil¬son er et internasjonalt konsern stiftet i 1977, med hovedkontor i Beverly Hills i California (USA). De har 23 kontoret i USA, Storbritania, Irland og Japan. De har spesialisert seg på boliger, bolig¬service og boligauksjoner. 20. oktober skal 50 boliger i Hacienda del Álamo, like ved Murcias nye flyplass Corvera, under hammeren.

Neste år skal også hurtigtoget mellom Murcia og Madrid være ferdig. Dette er 50 eksklusive 2 til 4 roms leiligheter på opptil 173 kvadrat¬meter, alle fullt utstyrt og de fleste med boblebad. Utropsprisen er 33 000 euro for boliger på opptil 173 kvadratmeter som før har kostet 372 000 euro. Gol¬fresorten består av regionens lengste 18 hulls golfbane designet av Dave Thomas.

Den fem-stjerners golfbanen har Casa Club Restaurant og Café Bar med fantastisk utsikt over golfbanen. Her finnes også BBQ område og leke¬område for de minste. I tillegg finnes en sportsklubb for fotball, rugby, gress bowling, tennis og padel tennis. I for¬kant av auksjonen er det visning av leilighetene hver dag mellom kl. 11 og kl. 18 etter avtale på telefon: 968 157 267.

Selve auksjonen finner sted på Ho¬tel Mercure Thalasia Costa de Murcia, 20 oktober kl. 13.00. Deltakere bes å møte opp senest kl. 12.00. For å kunne by må man før 15. oktober ha fyllt ut og levert inn auksjons-skjema som kan lastes ned på www.auctionmurciagolf.com. Via denne siden kan man også delta online på auksjonen. For mer in¬formasjon, send mail til mvermehren@grupoalbion.net el. erovira@grupoal¬bion.net, eller ring: 91 531 23 88. Det tilbys 100% finansiering fra Catalunya Banc. Se nettside for mer informasjon.

Er du glad i sol, varme, golf og vakre omgivelser, kan dette være ditt livs sjanse. Murcia er den regionen i Spania med flest soltimer, hele 3000 soltimer i året, og en gjennomsnitts temperatur på 20 grader.

Leave a Reply

Your email address will not be published.