Steder i Spania der du kan møte stjerner fra FC Barcelona og Real Madrid

Vi elsker alle fotball, spesielt når det er en rivalisering på gang. Den største rivaliseringen i fotball er selvsagt El Classico. De historiske fotballkampene mellom Real Madrid og FC Barcelona. Mange dedikerte fans besøker Spania for å se sine favorittspillere trene eller gjøre sine daglige rutiner.

Mange stiller seg derfor spørsmålet: Hvor kan man se og til og med møte spillere fra FC Barcelona og Real Madrid? Svaret er enkelt, du kan se dem på Camp Nou, men det finnes også andre steder. Spania har mange turiststeder, og siden landet har en sterk kjærlighet for fotball, er mange steder viet til fotballagene og fansen. Hvor hen du gå vil du alltid se noen tilhengere som beundrer de historiske stedene, og noen ganger også spillerne som er ute på sine daglige gjøremål.

Noen av stedene du kan se spillerne

Du kan støte på noen av stjernene mens du shopper eller mens du spiller golf, men de spanske spillerne er egentlig litt forskjellige. Når du er i Spania, bør du ikke bruke mesteparten av tiden på å spille online bingo hos Bingoside eller bla gjennom kjendisnyheter på E. Ta heller å besøk de vanligste stedene der du kan møte FCB- og RM-spillerne!

Camp Nou

Dette stedet har en sterk historisk bakgrunn når det kommer til fotball, og du vil alltid finne noen stjerner her. Billettene koster så lite som 2,5 euro, og da får du tilgang til å utforske dette stadionet med neste 100 000 seter, og til og med sitte på benkene. Det vil ta lang tid å sitte på hver eneste benk, men det er fortsatt et fantastisk sted å møte andre fans og se spillerne trene.

Stadionet er åpent hele året. Mellom 1. januar og 25. desember er stadionet imidlertid stengt. Åpningstidene til stadionet justeres med lagenes kampdager og treningsplaner.

Cornella-El-Prat

Cornella-el-Prat er et allsidig fotballstadion som åpnet i 2009. Det er kjent som hjemmebanen til RCD Espanyol. Stadionet har 40 500 seter og ble inspirert av britiske stadioner. Prislappen på vidunderet er på over 75 millioner euro.

Det er imidlertid verdt mye mer på grunn av den fantastiske historien som er skrevet inn i det. Du kan se spillere som spiller på stadionet eller selv sitter og ser på kamper, og det er også et flott sted å møte andre FCB- og RM-fans.

Hvis du ønsker å møte spillerne, trenger du billetter og tilgang til stadion. Du kan se dem spille, og etter at kampen er ferdig, kan det hende at noen av stjernene tar seg tid til å hilse på fansen. Selv om sjansen for dette er liten, er det fortsatt en fantastisk opplevelse å se dem spille på så nært hold.

Nattklubber

Den mest berømte nattklubben som spillerne ofte besøker er Razzmatazz. Ronaldinho spilte en gang trommer her da en brasiliansk musikkgruppe gjestet klubben. Selv om han prøvde sitt beste å skjule ansiktet sitt, hjalp ikke den hvite masken ham særlig mye, og alle besøkende dro kjensel på ham.

Andre spillere som Neymar og Dani Alves elsker å besøke en nattklubb kalt Sutton Club. Dersom du er heldig nok, kan du møte disse spillerne som spiser eller nyter sine drinker her. Det anbefales imidlertid at du ikke plager dem, fordi de er jo tross alt også mennesker og ønsker å nyte tiden sin i fred og ro.

Hvor håper du å treffe på en kjendis?

Uansett sted vil du alltid kunne se mange FCB- og RM-fans som liker de populære turiststedene. Du kan slå deg sammen og ta en drink med dem og besøke disse stedene for å øke sjansene for å møte stjernene selv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *