Spanskkurs i Spania

Det er utallige grunner til å ta et spanskkurs i Spania! Gode språkferdigheter blir stadig viktigere, både i arbeidslivet og i studiehverdagen, og spansk er ikke noe unntak. Et spanskkurs i Spania vil forbedre språkferdighetene dine og gjøre deg komfortabel med å snakke spansk i ulike settinger. Ved å praktisere språket på daglig basis både i og utenfor klasserommet, vil spansken din forbedres på rekordtid. På et spansk språkkurs kan du dessuten delta på aktiviteter og ekskursjoner utenom skoletid der du får muligheten til å praktisere spansk i en dagligdags setting, noe som vil gi deg en mer naturlig tilnærming til språket.

Hvis du snakker spansk kan du kommunisere med nesten 500 millioner mennesker verden over. Tenk deg hvor mange venner du kan få og hvor mange flere jobbmuligheter som et spanskkurs i Spania kan gi deg! Og selvfølgelig, hvis du planlegger å pensjonere deg eller flytte til Spania, er spansk et must for å få mest mulig ut av ditt nye liv i solen. Les mer om Spansk et viktig språk å lære

Den fantastiske tingen med å lære spansk er at det aldri er for sent. Enten du kommer til Spania som tenåring eller som pensjonist. Det fine med et spanskkurs i Spania er å delta i en klasse hvor du kommer til å møte folk fra alle samfunnslag og i alle aldre. Enda viktigere er at de innfødte elsker folk som forsøker å lære sitt språk, og det spiller ingen rolle hvor dum du føler deg når du prøver å snakke, fordi alle spansktalende folk vil hjelpe og oppmuntre deg uansett.

Bortsett fra alt dette, lære spansk er en utrolig givende opplevelse. Når du begynner å få et grep om språket, kommer du til å sette pris på språkets skjønnhet og sine røtter og oppdage at mange av ordene faktisk ligner på ditt eget språk.

Kanskje du vil være i stand til å kommunisere med slektninger, eller å reise til Spania i løpet av sommerferien, eller forberede deg for studien i et spansktalende land. Kanskje en spansktalende utvekslingsstudent skapte din interesse, eller du har en venn som anbefalte det, eller du bare liker måten språket lyder. Bare i tilfelle du trenger litt oppmuntring i avgjørelsen eller den endelige push mot å ta skrittet fullt ut, her er noen gode grunner for hvorfor delta på spanskkurs i Spania.

 • Spansk er det tredje mest utbredte språket i verden, som brukes av 500 millioner mennesker, etter kinesisk og engelsk.
 • 25 forskjellige nasjoner snakker spansk enten som det offisielle språket eller som hovedspråk.
 • Spansk litteratur og film: En stor mengde litterære verk er skrevet på spansk, og spanske filmer fortsetter å motta ros fra filmbransjen.
 • Studere og praktisere spansk øker dine problemløsnings ferdigheter, forbedrer hukommelsen og din mentale skarphet.
 • Økte utdanningsmuligheter: å kjenne et fremmedspråk vil gjøre deg i stand til å dra nytte av betydelige pedagogiske muligheter, for eksempel tilbringe en sommer eller et semester i utlandet.
 • Studenter som har studert fremmedspråk scorer bedre på opptaksprøver. Fremmedspråk er et viktig forskningsverktøy i mange disipliner, og lesing kunnskap om fremmedspråk er vanligvis nødvendig for gjennomføring av en doktorgrad.
 • Mange språk har latin opprinnelse. Siden spansk er et latinsk språk, vil du ved a studere spansk har du en bedre forståelse av ditt eget vokabular.
 • Kulturforståelse: Mens de fleste av oss ikke kan håpe på å lære et språk i mer enn én eller to kulturer enn vår egen, så kan det å studere spansk hjelpe oss å lære hvordan andre mennesker lærer og tenker. Når du leser latinamerikanske eller spanske aviser for eksempel, kan du oppleve at du får en følelse av hvordan andre mennesker tenker og føler, en måte som er annerledes enn din egen.
 • Hvis du lærer spansk, vil du ha et forsprang i det å lære andre latinbaserte språk som fransk og italiensk. Og det vil også hjelpe deg å lære russisk og tysk, siden de også har indoeuropeiske røtter og har noen egenskaper som er til stede på spansk. Og du vil ikke bli overrasket om det å lære spansk kan også hjelpe deg å lære japansk eller andre ikke-indoeuropeisk språk, siden den intensive læringsstrukturen i et språk kan gi deg et referansepunkt for å lære andre.

  Hvor kan du delta på spanskkurs i Spania?
  Holder du til på Costa Blanca nord nærmere bestemt i nærheten av Albir, kan du delta på spanskkurs i Spania på Cafe Pavarotti. Karoline Hoelstad har rollen som kursholder på Café Pavarotti. Hun har jobbet som spansklærer siden 2012. Hun har snakket flytende spansk i flere år og vil sørge for at du lærer raskest mulig spansk etter dine behov. Det spiller ingen rolle om du kan en del eller ikke noe, De har nemlig kurs på 4 forskjellige nivåer, hvor kurs 1 er nybegynnernivå. Les mer om spanskkurs i Spania på Cafe Pavarotti

  De finnes flere norske klubber og skoler i Spania. De fleste av disse tilbyr spanskkurs i Spania for sine medlemmer, elever og foreldre. I tillegg er det flere privatpersoner som også tilbyr spanskkurs.

  Tips oss gjerne om bedrifter eller private tiltak som tilbyr spanskkurs i Spania ved å bruke kommentarfeltet under.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *