Spanske svinekoteletter

Oppskrift på spanske svinekoteletter. Et perfekt måltid for hele familien som er enkelt å lage og smaker godt. Neste gang du skal ha svinekoteletter kan du gjøre noe annerledes og lage de på den spanske måten.

Tekst/Foto: Costanytt

Ingredienser Spanske svinekoteletter:
Du skal bruke følgende til denne oppskriften på Spanske svinekoteletter.
4 svinekoteletter
2 paprika enten røde eller gule
1 halv squash
1 mellomstor løk
2 fedd hvitløk
2 ts karry
1 ts paprikapulver
Olje
Salt og pepper
Vann

Tilbehør spanske svinekoteletter:
4 dl ris (før koking)
Varme rundstykker

Leiebil Spania – Garantert billigst

Framgangsmåte for spanske svinekoteletter:
Ha olje i en panne og tilsett carry. Skumm dette opp, og når skummet er vekk brunes kotelettene på pannen på hver side i ca. 1 min. Legg heretter kotelettene over i en ildfast form og dryss dem på begge sider med salt og pepper. Løk, hvitløk og paprika renses og snittes i små stykker. Squashen vaskes og skjæres i skiver eller måneliknende former. Det hele brunes på pannen før det helles over kjøttet. Dryss paprikaen over grønnsakene og hell vann så det akkurat dekker innholdet i formen. Stek dette ved 175 grader i varmluftsovn i ca. 35-40 min. Serveres med ris og varme rundstykker.




One thought on “Spanske svinekoteletter

Leave a Reply

Your email address will not be published.