Spansk tobakk blir luksus snus

I november 2012 kunne vi lese: “Kardus Cincho is now available at SnusCentral.com! If you end up at a blank page when you click on this Kardus Cincho 2012 product page link, then we are sold out! Kardus snus fra Swedish Match er verdens mest eksklusive snus.

Tekst: Bente Puig

Dette er en limited edition som er fullstendig avhengig av tilgangen til kvalitetstobakk. Dersom det ikke skulle være slik tobakk å oppdrive et år, vil det heller ikke produseres Kardus. Tobakken er alltid håndplukket av beste kvalitet, med den beste aroma og smak. Snusen blir pakket i eksklusive håndlagede tre-etuier laget av tømrer Ulf Mellström.

Swedish Match begynte å produsere Kardus i 2005, og snusboksene selges kun i utvalgte utsalg i Sverige, Norge og SnusCentral.com. Hver boks inneholder 100 gram snus. Årets produksjon kalles Kandus Cincho 2012, og ble lansert i november 2012. Tobakken kommer fra Cincho i Syd-Spania, og skal ha ha en smak av sol og Sherry. Sherryen som brukes som smakstilsetning er Cuco Oloroso fra Jerez med preg av nøtter, fiken, lakris og sirup. Tobakken er kuttet for hånd istedetfor å males. Dette gir snusen en helt spesiell smak. Limited edition består av 600 bokser til 600 kroner boksen.


Leave a Reply

Your email address will not be published.