Spanias verneverdige steder og monumenter

Spania er rik på kulturskatter og minnesmerker, fra iberisk tid, opp gjennom maurertiden og frem til nyere historie. Flere steder og monumenter i Spania er oppført på den verdensomspennende listen til UNESCO over verneverdige kultur- og minnesmerker som har særlig betydning for menneskeheten.

Tekst: Bente Puig

UNESCOs liste stiller krav om at verdensarvområder skal vernes. Likeså er listen den mest utbredte miljøvernavtalen i verden. På de neste sidene tar vi for oss samtlige steder i Spania som er oppført på listen. Stedene er sortert etter region, og årstallene angir når stedet eller monumentet ble oppført på listen.

Leiebil Spania – Garantert billigst


CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler