Spanias Beste

Spanias Beste er et månedsmagasin som utgis på Costa Blanca nord og syd, fra Altea til Torrevieja og Murcia. Første utgave ble gitt ut i mars 2008, og ble umiddelbart godt mottatt av lesere og annonsører. I dag er Spanias Beste en av de viktigste publikasjonene på det skandinaviske markedet på Costa Blanca. Stoffet er variert, og passer lesere i alle aldre. Magasinet omhandler helse, reise, livsstil, kultur og spansk dagligliv.

Trenger du leiebil? Garantert billigst

Med sitt spansk-rettede innhold er magasinet er en brobygger mellom norsk og spansk kultur. En gang i året utgir Spanias Beste en “Alfaz Spesial”-utgave i samarbeide med Alfaz del Pi kommune. Denne spesial-utgaven brukes til å promotere Alfaz del Pi under reiselivsmessen i Oslo.

Kontaktinformasjon Spanias Beste
Pl. Jaume I, 3 bajo
03580 Alfaz del Pi
Redaktør: Bente Puig
Telefon: 966281996
Epost: post@spaniasbeste.com
Internett: Spanias Beste

CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler