Spania på vei ut av resesjonen

Spania kan være på vei ut av resesjonen, sier det internasjonale valutafondet IMF i siste måling. Eksperter mener dog at den spanske regjeringen må gjøre mer for å få bukt med den høye arbeidsledigheten på 26%. Krisen går nå på sitt femte år siden boligboblen sprakk i 2008.

Tekst: Bente Puig

Siden 2011 har Spania opplevd to resesjoner. Statsminister Mariano Rajoy rokker ikke ved sin innstramningspolitikk, til tross for protester fra folket. Finansminister Luis de Guindos hevder at landets økonomiske situasjon har nådd et vendepunkt. IMF spår at den spanske økonomien vil begynne å vokse ved utgangen av året, men at den vil få en begrenset effekt på sysselsettingen.

Leiebil Alicante – Garantert billigst

CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler