Spania avviser bud på Telefonica

Den spanske regjeringen avviser den amerikanske teleoperatøren AT&Ts bud på Telefonica, hevder Bloomberg News. De melder at At&T la inn et bud på 70 millioner euro, med en enighet om overtakelse av 52 millioner euro i gjeld. Den spanske regjeringen skal ha oppgitt at Telefonica er strategisk viktig for den spanske økonomien, og avviser derfor budet.

Tekst: Bente Puig

Telefonica på sin side hevder de ikke har fått verken skriftlig eller muntlig bud fra AT&T, og at de heller ikke har mottatt noen henvendelse vedrørende mulig budgivning. Telefonicaaksjene steg med 2,2% på Madridbørsen som følge av ryktene.

Leiebil Alicante – Garantert billigst

CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler