Spania åpnes sakte men sikkert opp igjen etter helsekrisen

Den siste tids pandemi har hatt veldig stor effekt over hele verden, og det føles som om hele verden bare har stengt ned. Spania var en av de første landene som ble truffet av viruset, og et av de som ble truffet hardest også. Men gode nyheter er jo rett rundt hjørnet, i at man kan i år dra på Sydenferie. Det er visse restriksjoner, og reiserådet gjelder fortsatt, men om man vil så har Spania åpnet grensene igjen. For noen er kanskje en god sommer å spille på nettet på betting, og i år er det mer mulig enn noensinne, med tanke på fotballen som har blitt utsatt frem til juni. Og du kan da hos besteonlinecasinoinorge.com få gode tips og råd om hva du bør spille på og hva de beste bettingsidene er.

Fotballen er endelig tilbake

Det tok flere måneder, men endelig kommer vi til å ha en hel sommer med bare fotball. Når ligaspillet er over begynner de europeiske konkurransene, før vi deretter går rett over til den nye sesongen. Spansk fotball er også noe av det beste du får på denne jorden, og det er noe svært mange har savnet. Dessverre er det enda ikke mulig å dra på selve kampene, men det er massevis av streamingmuligheter, og mange bettingsider har streamingrettigheter for spansk fotball.

Men Spania er naturligvis ikke kun fotball, noe alle som har besøkt landet kan fortelle deg. Det er sol, det er glede og det er minner for livet. Landet er i stor grad avhengige av turister, og det er grunnen til at de åpner grensene den 1. juli, hvor det heller ikke finnes noen karantene. Så om du drar til Spania kan det være som hvilken som helst annen sommerferie for deg, men sannsynligvis med visse restriksjoner avhengig på hvor du drar. Det er dog ikke slik at man som nordmann bør strømme til flyene med det førset, spesielt fordi reiserådet som sagt fortsatt gjelder. Det har den konsekvensen at det finnes svært få flygninger til Spania fra Norge, og at forsikringen din ikke gjelder om du skulle reise.

Mye å oppleve

Men om du føler det er verdt det uansett så er det klart det er mye å oppleve i Spania, uansett om det er strender, storbyer, fjellturer eller shopping i Madrid. Det er tross alt et fantastisk land å besøke, som har tilrettelagt det meste for turister. Og hvem vet, om du er heldig kan det jo hende at de begynner å åpne for publikum og for sammenkomst av flere mennesker enn i dag. Uansett hva det skulle være så er det greit å komme seg vekk litt, spesielt fordi vi alle har vært innestengt i en lang periode. Og det er jo ikke en gang sikkert at vi kommer til å ha en solfyllt sommer i år, og da er Spania et glimrende alternativ på det aller fleste områder. Du kommer til å få minner for livet i det minste, om ikke annet!

Leave a Reply

Your email address will not be published.