Sommerskole i dyreparken

Dyreparken Terra Natura i Benidorm arrangerer i år sommerskole for skolebarn “Escuela de Verano”.

Tekst: Bente Puig

Skolen varer fra 25. juni til 31. august, og inkluderer en rekke aktiviteter tilrettelagt for barn i alle aldre. Det er lagt opp et program der man har kontakt med dyr samtidig som man lærer om natur og miljø.

Barna vil også lære engelsk og få være med å se på showene som holdes i parken. De ansvarlige for sommerskolen vil ta med seg barna rundt i parken og lære om dyrene i de forskjellige verdensdelene Asia, Amerika og Europa. De vil også få komme “bak kulissene” der dyrene sover og spiser.

Vannparken vil også benyttes på sommerskolen. Skoletiden vil være fra kl. 9.00 til 14.00, eller til 17.00 dersom man ønsker at barna skal spise i parken. Påmeldingsfrist 15. juni.

CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler