Sol, strand og fotball – den perfekte oppskriften for en spennende Spania-ferie!

Spania er et land som har svært mye å by på. Storslått kultur, flotte strender, majestetiske turistattraksjoner, fenomenal mat, og ikke minst mye god fotball. Uansett hva som bringer deg til Spania, er det liten tvil om at dette landet er et av mest populære feriestedene for nordmenn.

Enten du reiser til fastlandet eller øygruppene helt i sør, kan du være trygg på at du ikke er den eneste nordmannen som setter nesen sørover til Spania. For mange er det sol og strender som gjelder, men hva med å kombinere det med en herlig fotballopplevelse? Spania har flere byer som lar deg oppleve alle disse tre faktorene på samme reise, noe som kan by på en unik ferietur for fotballgale og solhungrige vikinger fra nord!

Las Ramblas, Barceloneta og Camp Nou

Vi snakker selvsagt om en av Europas flotteste feriebyer, nemlig Barcelona! Med utsøkt arkitektur, kjente kulturminner som La Sagrada Familia, og ikke minst en av de flotteste bystrendene du kan finne i en millionby, er Barcelona er utsøkt valg for deg som ønsker en spennende ferietur. Barceloneta er byens mest kjente strand, og ligger en rusletur fra byens mest kjente gågate, Las Ramblas.

I og med at vi ser på ferieturer der du kan kombinere sol, strand og fotball, er det ingen hemmelighet at Barcelona derfor er et perfekt valg. Camp Nou er hjemmebanen til FC Barcelona, et av fotballverdens aller mest kjente klubber. Her kan du se en av sportens aller største stjerner, selveste Lionel Messi, på det som er Europas største fotballstadion. For å gjøre kampopplevelsen enda mer spennende, kan du legge inn et bet365 tippe-tips før kampstart. Uansett er du sikret en førsteklasses opplevelse med de katalanske gigantene på banen.

Ta turen til Costa del Sol

Malaga er en av de mest populære turiststedene på den spanske sørkysten, bedre kjent som Costa Del Sol. Her finner du både førsteklasses restauranter, gode shoppingmuligheter – og selvsagt mange strender der du kan kose deg i varmen. I denne turistperlen kan du også oppleve fotball, selv om Malaga CF har hatt bedre dager. For noen år tilbake så ting lyst ut for fotballklubben, da de ble kjøpt opp av en arabisk oljesjeik som gjorde store investeringer. De kjempet i toppen av La Liga og gjorde det godt i Champions League, men noen år senere har ting snudd, og Malaga ligger nå på nedre halvdel i Segunda Division.


Kanariøyene er også et godt alternativ

Gran Canaria har vært en kjempefavoritt blant soltørste nordmenn i mange år. Som alle vet finnes det mer enn nok av strender å velge i her, men kanskje visste du ikke at Las Palmas også har et relativt godt fotballag? DU Las Palmas spiller for øyeblikket på nivå to i Spania, etter å ha rykket ned fra La Liga i 2017-18-sesongen. Øylaget spiller hjemmekampene sine på Estadio de Gran Canaria, som er et flott stadion med plass til mer enn 30 000 tilskuere.
Uansett hvor du velger å dra, er det liten tvil om at Spania har mange flotte steder du kan besøke, der du kan få både sol, strender og fotball på samme tur!

Leave a Reply

Your email address will not be published.