Slik kan dere få gnisten tilbake i parforholdet

Har dere problemer med å finne tilbake til den spenningen og gnisten som preget forholdet i starten? I denne artikkelen kan du lese om 3 gode råd til hvordan dere kan puste liv i forholdet etter flere år sammen.

Sex

Sex er veldig viktig i et forhold. I hvert fall for de aller fleste. Det er derfor viktig å huske å dyrke det. Bare det å komme seg ut på et hotell og ligge i spaet en stund og berøre hverandre kan være veldig opphissende og bra for sexlivet deres ditt. Det kan også hende det er på tide å krydre krydre sexlivet litt med sexleketøy som for eksempel en penisring eller kostymer.

Hvis dere har vært sammen lenge, kan sex fort bli en rutine. Derfor er det slett ikke unormalt å prøve nye ting. Det blir faktisk mer og mer normalt. En enkel måte å gjøre det på er å sette seg ned ved datamaskinen og finne en sexbutikk og se om det er noe spennende som kan kunne gjøre det litt morsommere i sengen. På den måten kan du også finne ut hvor hverandres grenser går. Kanskje det kunne friste med en penis vibrator eller et par håndjern? Inspirasjon er alltid viktig, uansett om det gjelder sex eller andre ting. Vi lever kun en gang, og vi kan like så godt få det meste ut av det.

Overrask med en gave

Uansett om det akkurat har vært jul eller bursdag, så kan en liten romantisk gave være en veldig god måte å si at du elsker ham eller henne. Som mann kommer du utrolig langt med en stor blomsterbukett. Et lite smykke kan også være en flott gave, og det trenger ikke være et dyrt smykke. Faktisk trenger ikke gaven i det hele tatt å være dyr. Mest av alt handler det om å tenke på partneren din. Til mannen kan en god gave for eksempel være billetter til filmen han gjerne vil se på kino. Du kan også spørre ham om hva han ønsker seg til jul, selv om det kanskje er lenge til akkurat har vært jul. Det er veldig sannsynlig at partneren din ikke fikk alle gavene han / hun ønsket seg, og det er derfor en gylden mulighet til å gi partneren din akkurat det som manglet.

Dra på helgetur

Hverdagen kan ofte være grå og trist, og noen ganger kan en tur til utlandet gjøre underverker. Det behøver ikke å være en lang ferie, for en helgetur kan også være nok til å få fornyet energi. Prøv for eksempel en langhelg til Spania hvor dere både kan oppleve sol og strand og fantastisk storbystemning. Og hvis dere vil gjøre det litt mer romantisk, avslappende og intimt, kan dere booke dere inn på et av de mange fantastiske spahotellene Spania har å by på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *