Skjorten- Italiensk mote for menn i Altea….

En skjorte er ikke bare en skjorte. Den skal kle deg, den skal understreke ditt eget personlige uttrykk. Modellene er mange, og med kyndig hjelp fi nner du akkurat den som passer akkurat deg i fasong, farge og materiale.

Tekst og foto: 7CAMICIE

7Camicie gir menn muligheten til å kle seg i elegante skjorter som utpeker seg takket være et moderne design, ungdommelighet og til et visst punkt grensesprengende design.

Direkte fra Roma tilbyr vi i Altea spesialmote for menn som et elegant alternativ med en moderne og innovativ stil for alle som liker å bruke litt tid på sine klesvalg.

skjorten

Den korte definisjonen av 7Camicie ville være “skjorteforretning”, men i virkeligheten kommer definisjonen til kort med tanke på alle mulighetene denne forretningen tilbyr.

Forretningen utmerker seg med det enorme utvalget av skjorter, noe som er sjeldent i forretninger med herreklær, som normalt sett har et par forskjellige modeller å velge i to til tre forskjellige farger og få størrelser.Du finner klassiske modeller hos 7Camicie, men vår styrke er satsingen på de mer vågale og innovative modellene, der man leker med fargekombinasjoner og kontraster, samt antall og fasong på knapper. Vi fører også mange størrelser.

I Italia er ikke menn redde for å være innovative i sitt klesvalg, og det er ikke uvanlig å se fargeglade og fantasifulle skjorter. Dette begynner vi også etterhvert å se i Spania, spesielt når menn kler seg for å gå ut om kvelden viser tendensen et mer innovativt klesvalg.

På 7Camicie finnes også et stort utvalg slips; brede, smale, lange, med mønster etc. Et stort utvalg også i mansjettknapper og belter.


Vi får nye modeller omtrent hver andre uke, noe som gjør at du faktisk kan samle på skjorter.

Besøk oss i hovedgaten (N-332) som går parallelt med strandpromenaden, i CALLE CONDE DE ALTEA 41, LOCAL A. TELEFON: 966 446 930 627 999 303

Leave a Reply

Your email address will not be published.