Skipperstuen i Alfaz del Pi

Når varmegradene kan telles på en hånd, er det ikke dermed sagt at en ikke kan nyte et smakelig måltid utendørs. Skipperstuen byr på lune vinterkvelder på uteterrassen, avskjermet fra sur vind og plaskende regnvær.

TEKST OG FOTO: BENTE PUIG

– Vi har investert i gode terrassevarmere og skydd for vær og vind, sier Steinar Ekerhovd, som har drevet restauranten i et drøyt år. Fra andre januar i år ble det totalt røykeforbud på alle utesteder i hele Spania, derfor bestemte Steinar seg for å oppgradere spisestedets uteområde.

– Vi har installert kvartsvarme som varmer individuelt, og ikke rommet i seg selv. Velkjent i Norge, men relativt nytt i Spania, sier Steinar.

Trenger du leiebil? Garantert billigst

Til tider er det trangt om plassen på den store terrassen, som har 60 sitteplasser, stedet er populært.
– Vi har fått et godt rykte på oss om god mat og hyggelig atmosfære, sier Steinar som har både nordmenn og spanjoler på “gjestelisten”,
– på vinterstid er det mest nordmenn her, men på sommeren har vi endel spanjoler. Derfor har Steinar satset
– Vi har dagens meny som stort sett er typisk norsk, men a la carte menyen er internasjonal, forteller den sympatiske restaurantøren.

Ikke mange utesteder i Alfaz del Pi har den samme kapasiteten som Skipperstuen. I alt er det her 160 sitteplasser, hvorav 60 er på uteterrassen. Og vil du nyte et godt måltid av beste norske kvalitet, er dette stedet å besøke i vinter. Lunt og godt på Alfaz største og travleste uteterrasse.

Les mer om Skipperstuen på deres nettsider skipperstuen.net


Leave a Reply

Your email address will not be published.