Skattepenger forsvunnet fra bankkonto

En dommer undersøker nå hvor 300 000 Euro av skattebetalernes penger har tatt veien. Pengene skal være forsvunnet fra en av regjeringens bankkontoer i Spania.

Tekst: Costanytt

Påstandene er knyttet til en konto som tilhører Almeria delegasjon for miljø, og det skal ha skjedd mellom mars 2009 og november i fjor. Den nåværende leder av gruppen, Jose Manuel Ortiz Bono, har forklart seg for dommer Alejandra Dodero, som vil avgjøre om det har vært ulovligheter i forbindelse med regnskapet. Undersøkelsen er sentrert rundt BBVA bank som oppbevarer innbyggernes skatter på vegne av regjeringen.

Av betalte skatter går 85 prosent til bystyret og de resterende 15 prosent er betalt til den delegasjon som er under etterforskning. I følge inspektørene ble opp til 45 000 Euro per uke trukket fra kontoen ved hjelp av innehaver sjekker, og den som står bak den påståtte forbrytelsen må ha regnskap kunnskaper og være i stand til å vite hvordan systemet fungerer.

Leiebil Spania – Garantert billigst

Clemente Garcia, som var leder av delegasjonen frem til mai 2010, er blitt kalt til å vitne i høringen som skal holdes nese måned. Han sier ”Jeg vet absolutt ingenting om denne saken” Jeg er den første til å være interessert i en etterforskning, og trenger en avklaring om hva som skjedde i løpet av perioden jeg var ansvarlig.”
CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler