Skaterne får egen bane i Altea

Sports- og ungdomsrådet i Altea, har hatt gjentatte møter med skate- og rulleskøytemiljøet i byen for å finne et eget område for denne sporten. Det er like mye innbyggerne som skaterne selv som ber om dette, da de ikke har noen andre steder å utføre aktiviteten enn på torg, gater og fortauer i byen.

Tekst: Bente Puig

Altea kommune i Spania har nå startet byggingen av en egen bane på sportsplassen i Altea, som skal stå ferdig ved utgangen av juli. Banen blir på 330 kvadratmeter, og skal bestå av to ramper, rekkverk og trapper. Det vil her være mulighet for fremtidig utvidelse. De to siste ukene har kommunen og skaterne gått sammen for å finne den beste beliggenheten for banen, og for å utvikle designen på installasjonen for på best mulig måte etterkomme skaternes krav og ønsker.

Leiebil Alicante – Garantert billigst

På møtet deltok sports- og ungdomsrådet Sebastián Gómez, rådet for teknologi og sosiale nettverk Vicente Sanz, sportskoordinator Pedro Jaime Mulet og læreren ved den kommunale skolen for skating “La escuela Municipal de Skate”, samt skatere og rulleskøytebrukere.
Leave a Reply

Your email address will not be published.