Simon & Garfunkel- en hyllest ..

Norges Korforbund og Erland Dalen ønsker alle velkommen til kor¬prosjektet ”En hyllest til Simon & Garfunkel”. Et¬ter sukssesn med ”Abba for Damer” er det nå klart for et nytt prosjekt¬kor. Nå har du sjansen til gjenhør med slage¬re som ”Bridge over troubled water”, ”Mrs. Robinson” og ”Sounds of Silence” med kor og profesjonelt band.

Tekst: Bente Puig

Bli med og syng slage¬re og kjente og kjære sanger av en av pophis¬toriens mest betyd¬ningsfulle duoer, Simon & Garfunkel. Koret er åpent for alle aldre, menn og kvinner og alle nasjoner.

Øvelser
Første øvelse er 16 17 & 18 november i Centro Social y Cultural i Albir. Der blir noter utlevert og sangerne får også øv¬ingsfiler. Neste øvelser i 18 19 og 20 januar i 2013. Konserter blir 2. mars i Casa Cultura i forbindelse med kor¬festivalen Canta Costa Blanca.

Helsefremkallende
Det er ikke krav at man har sunget i kor før, her blir det gitt opplæring og viktigs er at man har lyst til å synge. Denne gan¬gen kan også menn bli med og de oppfordres til å synge fordi de har meget godt av det. Det er forskning nå som forteller at det er helse-fremkallende å synge.

Sukess i Norge
”En hyllest til Simon & Garfunkel” har vært en sukess med flere hun¬dre sangere og enda flere publikummere på Sørlandet, Oslo, Hed¬mark og Oppland. Alle disse sangere i Norge er invitert ned til Spania for å være med på det internasjonale prosjekt¬koret på Costa Blanca.

Meld deg på
Intersserte sangere kan gå inn på kor. No og klikke seg inn på aktiv¬iteter for å melde seg på elektronisk. Alternativt kan man henvende seg til medmusikalsk ans¬varlig José Antoni Rubio og medarrangør Anne Lindberg for påmelding og spørsmål.

Kontaktinformasjon:
Jose Antonio Rubio : tobehappy4@yahoo.es Anne Lindberg anne@belmonte.no

Leave a Reply

Your email address will not be published.