Sikkerhet i hjemmet – unngå innbrudd og ulykker……..

Jana Reformas er et spansk firma med lange tradisjoner innen bolig og innredning.

Tekst: Jana Reformas

Vår tekniske avdeling består av en byggeleder med ansvar for byggetillatelser, koordinering og offentlige dokumenter i forbindelse med byggingen. I teamet har vi også en interiørdesigner med ansvar for utforming og utføring av alt interiør. Her får du i forkant en 3D plan med bilder fra reelle prosjekter før arbeidet startes slik at endringer kan gjøres for å tilpasse behov og smak.

Vi samarbeider med “Construcciónes Na¬varro” og “Carpintería Olmedo”, firmaer som står for høy kvalitet og god service.I Jana reformas legger vi stor vekt på kvaliteten på materialene, og sikkerheten. Det finnes et stort utvalg av vinduer og låssystemer på markedet. Kvalitetesvin¬duer gir bedre velvære, bedre energief¬fekt og lavere strømutgifter ved oppvarm¬ing av boligen. Du oppnår bedre sikkerhet ved at vinduet tilpasses egne behov når det gjelder nettopp sikkerhet, isolering og komfort:

Innbrudd-Stopp: En liten metallskinne forhindrer innbruddstyver å bryte opp døren, da metallskinnen forhindrer innførsel av innbruddsverktøy som for eksempel brek¬kjern.

Barnesikring: Forhindrer full åpning av vinduer. Vertikal åpning av vinduet gjør at det ikke kan åpnes helt, samt at åpning av vinduet må gjøres med nøkkel.

Vindusalarm ved knust glass: En ulende alarm starter idet glasset blir knust takket være deteksjon av vibrasjon og frekvens, noe som forhindrer falsk alarm samt hindrer tyvenes utføring av innbruddet.

Ekstra skrue i metallåsen av vinduet: Maksimum resistens mot innbrudd takket være ekstra skruer i metallåsen i vinduet. Gir også større stabilitet til vinduskarmen og vindusglasset.

Dør-Stopper: Ventilasjon med justerbare luftstrømmer som styrer dørens posisjon, forhindrer døren i å slenge hardt igjen for eksempel ved gjennomtrekk.

Profil Thermoplus: Optimaliserer ter¬misk effekt takket være profiler med skumisolasjon rundt hele vinduet, inkludert hjørnene. Gir bedre velvære med tempererte vindusflater

Det finnes også elektroniske overvåkningsenheter som festes på vinduet under låsen. Sikkerhetssystemet overvåker vindusposisjonen og posisjonen på låsen. Dersom vinduet er lukket, men låsen står i vertikal po¬sisjon, vil alarmen gå av automatisk. Hvis man i til¬legg forsøker å bryte opp vinduet fra utsiden med for eksempel brekkjern, vil en akustisk alarm aktiveres umiddelbart.
Som en del av den personlige servicen får du et prisoverslag på ditt eget språk, samt at vi stiller til din disposisjon en tolk for å garantere korrekt kom¬munikasjon og tolkning av prisoverslaget.

I Jana Reformas tilbyr vi deg GRATIS FINAN¬SIERING slik at du kan gjøre arbeidet med en komfortabel løsning. Du kan finansiere arbeidet uten ekstrakostnader, gebyrer eller renter.
I tillegg arrangerer Jana Reformas i år et lotteri ved notarius, der alle byggear¬beider som gjøres i år er med i trekningen om å få arbeidet som er gjort helt gratis opptil en verdi av 12 000 euro. For mer informasjon og vilkår, se vår nettside: www.janare¬formas.com/nb

Kontakt
+34 690 624 278
+34 966 112 112

Leave a Reply

Your email address will not be published.